TikTok Urban Outfits on Prinxy

Te joci TikTok Urban Outfits pe Prinxy

Povestea jocului TikTok Urban Outfits

TikTok este un loc pentru a te inspira, iar în acest nou joc de îmbrăcăminte pentru fete, descoperim cele mai recente tendințe de modă din cea mai tare aplicație de socializare a vremurilor noastre. Alăturați-vă acestor patru prietene în jocul de îmbrăcăminte TikTok Urban Outfits și scoateți moda TikTok pe străzi.

Deci ești gata să arunci o privire? Atunci hai să ne alăturăm mai întâi lui Kiki. Ea te va învăța cum să porți ținutele color block. Dependența lui Kiki de ținutele inteligente casual color block ia atât look-urile de birou, cât și cele casual din obișnuit. În garderoba ei, vei găsi un amestec de culori care îți vor însenina ziua! Treceți-vă degetele prin marea varietate de verde crud, blues baby, roz pudrat și violet, amestecați-le și potriviți-le după cum doriți și creați o ținută unică pentru drăguța Kiki să se rockeze astăzi. Apoi potrivește selecția ta cu cercei supradimensionați, o geantă minusculă și un machiaj colorat.

Super treabă, doamnelor! Acum să ne grăbim și să ne alăturăm lui Brian. Are o minte plină de spirit, este distractiv și iubește cumpărăturile. Tot ceea ce poartă este etichetat de marcă și, bineînțeles, inspirat de cele mai recente prezentări de modă. Pantalonii scurti și blugii îi stăpânesc garderoba; Împreună cu tricouri supradimensionate, cămăși cu imprimeu floral sau maiouri, ținutele lui sunt plictisitoare. Simțiți-vă liber să cercetați garderoba lui și să vedem ce look casual șic puteți crea pentru influența noastră TikTok .

Ești pregătit pentru încă ceva? Apoi, continuă să joci jocul nostru de modă și alătură-te Reginei Elsa în continuare! Este o mare fană a fustelor în carouri și a crop-topurilor tricotate, care vin într-o gamă largă de nuanțe pastelate. Combinați și potriviți-vă preferatele într-o ținută casual uluitoare și apoi asortați selecția dvs. cu o coafură creț și accesorii pentru fete.

Distrați-vă de minune jucând TikTok Urban Outfits online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri TikTok de la Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Fete
  2. Tendințe florale TikTok
  3. Crypto Gals TikTok Fashion