Balul de iarnă cu bun venit prințese on Prinxy

Te joci Balul de iarnă cu bun venit prințese pe Prinxy

Povestea jocului Balul de iarnă cu bun venit prințese

Sezonul rece este aici, iar aceste superbe prințese Disney intenționează să-l sărbătorească bine! Regina zăpezii este însărcinată cu organizarea balului de iarnă anul acesta, iar voi doamnele sunteți invitați să o ajutați! Ea s-a ocupat deja de toate detaliile importante, dar totuși are nevoie de abilitățile dvs. de consilier de modă. Aveți grijă să o ajutați să decidă ce să poarte în seara asta? Joacă jocul de îmbrăcăminte pentru fete cu Princesses Welcome Winter Ball , iar acești trei prieteni cei mai buni arată absolut fabulos la balul anual de iarnă!

În fiecare an, Elsa, Cenușăreasa și Alba ca Zăpada sărbătoresc prima zăpadă cu o minge primitoare. Evenimentul are loc în Arendelle înghețată și toată lumea este invitată să se alăture petrecerii fanteziste! Toată lumea este încântată de asta, la fel și gazdele noastre! Au așteptat un eveniment atât de plin de farmec pentru a-și purta din nou rochiile elegante și de aceea îi puteți ajuta! Începeți cu jocul Bine de iarnă Princesses Welcome și începeți să vă dovediți abilitățile de fashionist pe Queen Elsa . Culoarea ei de semnătură este albastru gheață, dar anul acesta ar putea încerca ceva diferit, ce crezi? Aruncă o privire prin garderoba ei, fă-o să încerce rochii roz și galbene pentru bebeluși și alege-o pe cea câștigătoare. Apoi, accesorizați-vă selecția cu o haină elegantă din blană artificială, o coafură strălucitoare și bijuterii aurii.

Următoarea linie care vă va descoperi abilitățile uimitoare de stil este prințesa Albă ca Zăpada . Anul acesta se bucură de broderii și mărgele sofisticate, așa că nu fiți prea surprinși să descoperiți o selecție impresionantă de rochii fără bretele acoperite cu mărgele sau rochii brodate elegante în garderoba ei. Îmbracă-o pe Albă ca Zăpada în rochia ta de bal preferată și nu uita să alegi o haină minunată cu volane, pentru a o menține caldă în drum spre bal. Aranjează-i părul în bucle perfecte și completează-ți ținuta cu bijuterii strălucitoare.

Nu în ultimul rând, ajută-o pe Cenușăreasa să-și găsească aspectul perfect, în continuare! Există rochii viu colorate disponibile în garderoba ei, pantofi cu toc înalt pe măsură și chiar și câteva paltoane elegante. Amestecați-le și potriviți-le într-un aspect fascinant și completați-le cu bijuterii strălucitoare la alegere.

Au o mare de timp de joc prințesele Bine ați venit de iarnă Ball rochie de până joc pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de modă pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Ce să purtați Winter Edition
  2. Tendințele modei surorilor de iarnă
  3. Mega Dressup - Seasons Best