Colecția de rochii de bal de iarnă prințese on Prinxy

Te joci Colecția de rochii de bal de iarnă prințese pe Prinxy

Povestea jocului Colecția de rochii de bal de iarnă prințese

Sezonul de iarnă este pe cale să se încheie, dar nu înainte de a-l sărbători bine! Anul acesta sezonul rece a fost destul de blând cu noi și, pentru a sărbători bunătatea sa, fetele noastre Disney sunt însărcinate cu organizarea balului de iarnă. Fetelor sunteți invitați să le ajutați, sperăm că sunteți gata pentru provocarea de modă pe care v-au pregătit-o pentru voi! În jocul Princesses Winter Ball Gowns Collection , jucați rolul unui consilier de modă celebru și ați fost convocată pentru a ajuta fetele noastre să decidă ce să poarte în seara asta. În calitate de fashioniste regale, trebuie să arate pline de farmec și uimitoare! Sunteți gata să îi ajutați să facă o impresie bună?

Apoi, începeți cu acest joc gratuit de îmbrăcat pentru fete și începeți să vă dovediți abilitățile de stilist regal, în timp ce ajutați prințesele noastre să se îmbrace pentru acest eveniment plin de viață! Există două stiluri din care puteți alege în acest joc de modă online. Există stilul de înaltă modă, cu rochii rafinate de designer în culori îndrăznețe și broderii delicate, și există stilul clasic cu rochii uimitoare de prințesă. Răsfoiți prin selecția largă de rochii elegante, cereți fetelor să încerce preferatele dvs. și să le selecteze pe cele câștigătoare.

Gazdele noastre de bal așteaptă un eveniment atât de plin de farmec de destul de mult timp, iar acum, când au șansa de a-și purta din nou rochiile, vor să se asigure că le aleg pe cele potrivite. Deci, ce zici să începem acest joc de îmbrăcăminte prințesă cu regina Elsa ? De data aceasta va renunța la culoarea de semnătură și va alege o culoare îndrăzneață pentru rochia ei elegantă. Există opțiuni violet pentru rochiile ei de seară, există și griuri reci și chiar rochii în roz dulce. Îmbracă-o în cea care îți place cel mai mult înainte de a o alege pe cea câștigătoare pentru a vedea cum arată aspectul prințesei tale preferate. Accesorizează rochia de plajă cu tocuri înalte, bijuterii strălucitoare, ghearele de designer și coafuri elegante.

Următoarea linie care vă va descoperi abilitățile uimitoare de stil este prințesa Rapunzel . Rochii elegante de seară frumos decorate cu broderii sofisticate și pietre strălucitoare îi umplu garderoba, așa că asigurați-vă că încearcă câteva înainte de a decide. Odată luată decizia principală, îi puteți aranja părul într-un updo elegant și nu uitați să-i completați și aspectul cu bijuterii strălucitoare.

Distrează-te minunat jucându-te la jocul de îmbrăcat prințesele Winter Ball Gowns Collection pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri de iarna ar trebui să verificați:

  1. Zânele de iarnă Prințese
  2. Moda inspirată de iarnă a Elizei
  3. Balul de iarnă cu bun venit prințeselor