Festivalul Sclipiciului de Anul Nou on Prinxy

Te joci Festivalul Sclipiciului de Anul Nou pe Prinxy

Povestea jocului Festivalul Sclipiciului de Anul Nou

Este Revelion, iar cele cinci prietene ale noastre sunt gata să sărbătorească noul an cu stil! Tema cu sclipici pentru sărbătoarea de Anul Nou a fost aleasă pentru a adăuga o notă de strălucire și glamour festivităților. Este perfect pentru cele cinci prințese Disney care plănuiesc să se îmbrace cu rochii strălucitoare și rochii cu paiete. Așa că, în timp ce ceasul bate miezul nopții, cele cinci prințese vor sărbători începutul Anului Nou într-o ploaie de sclipici, făcând din aceasta o noapte de amintit. Vino și ajută-i să aleagă cele mai bune look -uri în jocul de îmbrăcare pentru fete de Anul Nou Glitter Fest !

Anul Nou este o sărbătoare anuală care marchează începutul unui nou an și este sărbătorită în diferite date în întreaga lume. De obicei, este un moment pentru întâlniri de familie, reflecție și rezoluții. Tradițiile populare de Anul Nou includ adesea artificii, sărbători și parade. Avem puțin din toate în jocul nostru exclusiv de Anul Nou . Joacă-l astăzi!

Prințesa Moana este prima care își începe pregătirile în acest joc de sărbători pentru fete și s-ar putea folosi de ajutorul tău pentru a decide care dintre rochiile ei colorate, coafurile creț, clutch-urile și bijuteriile supradimensionate ar fi perfecte pentru noapte. Ajută-o să aleagă rochia potrivită și apoi coafează-i părul creț într-o coafură delicată pentru a-și completa look-ul perfect. Apoi adăugați un clutch și bijuterii supradimensionate pentru atingerea perfectă. Să ne alăturăm Reginei Elsa în continuare. Ea încă caută prin selecția ei largă de rochii de petrecere cu paiete albastre și violet, bijuterii cu diamante și genți de designer pentru aspectul perfect. O poți ajuta și pe ea? Răsfoiește toate acele rochii fascinante cu paiete în nuanțe de albastru și violet pentru a vedea care ar arăta cel mai bine pentru ea. Am ales o rochie albastru deschis cu paiete și am asociat-o cu un colier cu diamante. Ce ai alege pentru ea?

Continuați să jucați jocul nostru distractiv cu prințese și pregătiți-vă să vă alăturați prințesei Anna în continuare. Are în minte rochia perfectă, o rochie verde care mătură podeaua, o rochie de prințesă roșie și o rochie cu paiete de culoarea șampaniei, toate dintre care se hotărăște. Pune-o să le încerce pe toate și să aleagă pe cea câștigătoare. Apoi completează-i look-ul festiv cu o coafură boemă și un set de bijuterii asortat. Sper că voi, doamnelor, sunteți pregătite pentru a patra provocare din jocul nostru exclusiv de modă pentru fete. Urmează Bonnie ! În timp ce se pregătește să sărbătorească Anul Nou, Bonnie a ales șase mini-rochii uimitoare cu imprimeuri florale și paiete strălucitoare pentru ocazie. Ce ar trebui să poarte? Găsiți rochia potrivită pentru frumoasa noastră fashionista și completați aspectul festiv cu o coafură elegantă sau un updo sofisticat.

În cele din urmă, prințesa Ariel are la dispoziție în garderoba ei festivă o selecție de rochii scurte colorate și accesoriile potrivite pentru petrecere. Grăbește-te și găsește ceva la fel de șic pentru drăguța noastră roșcată. Noaptea este încă tânără și, în ajutorul tău, fiecare dintre cele cinci prințese arată cel mai bine. Când ceasul bate miezul nopții, aceștia vor fi adunați să privească artificiile și să facă un toast pentru noul an!

Distrați-vă minunat jucând jocul Glitter Fest de Anul Nou online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Anul Nou de la Prinxy.app:

  1. Ellie: Revelion
  2. Concertul K-Pop de Anul Nou
  3. Concertul K-Pop de Anul Nou 2