Zdrobirea prințesei Valentine on Prinxy

Te joci Zdrobirea prințesei Valentine pe Prinxy

Povestea jocului Zdrobirea prințesei Valentine

Princess Valentine's Crush este un joc gratuit pentru fete în care unul dintre cuplurile tale preferate Disney se pregătește să meargă la o întâlnire romantică chiar de Ziua Îndrăgostiților? Aveți grijă să ghiciți cine ar putea fi ei? Începeți acum să aflați!

În acest joc online de vacanță, îi poți ajuta pe Elsa și Jack Frost să se pregătească pentru a avea o întâlnire perfectă de acest Valentine. Sunt atât de încântați de asta și amândoi vor să arate grozav. Așadar, voi fetele, sunteți provocat să le ajutați să se îmbrace și să aleagă cele mai bune ținute pentru această dată. Sunteți în această provocare? Atunci fii gata să începi cu sarcina de machiaj pe care Regina Elsa ți-a pregătit-o. Ea intenționează să-și impresioneze Valentine-ul cu un aspect natural și am pregătit o selecție impresionantă de umbre de ochi în pasteluri minunate, opțiuni naturale pentru paleta de fard și chiar opt culori de ruj pentru a alege. Creează-ți machiajul natural în culorile tale preferate, apoi completează-i aspectul final cu o pereche de lentile de contact noi. Apoi continua să joace Elsa nostru rochie de până joc următor.

În acest joc prințesă , poți alege între mai multe rochii roșii pe care să le poarte regina Elsa în această zi specială. Roșul este culoarea pasiunii și a iubirii și este una dintre culorile cele mai folosite de Ziua Îndrăgostiților. Elsa este hotărâtă să-și impresioneze iubitul și aici o poți ajuta. Răsfoiți prin selecția ei de rochii din dantelă și salopete feminine, îmbrăcați-o în preferatele dvs. și alegeți cea care arată cel mai bine pe ea. Apoi, accesorizează-l cu o coafură jucăușă, bijuterii strălucitoare și câteva sunnies reci. Apoi, continuați cu sarcina de consilier de modă și selectați o ținută potrivită pentru Elsa's Valentine. Ești pregătit pentru încă ceva?

Configurați un colț foto frumos și faceți o fotografie pentru a-și imortaliza ziua specială împreună. Decorează-l cu autocolante de sărbători și postează pe social media. Distrează-te minunat jucând jocul Princess Valentine's Crush pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de Ziua Îndrăgostiților prin Prinxy.app:

  1. Valentine-ul meu secret
  2. Harley învață să iubească
  3. Fairytale Vs Villain Ziua Îndrăgostiților