Paște Glamping Trip on Prinxy

Te joci Paște Glamping Trip pe Prinxy

Povestea jocului Paște Glamping Trip

Sărbătorește sărbătorile de primăvară cu stil împreună cu două dintre fetele tale preferate Disney! În acest Paște, Elsa și Anna merg glamping, iar voi, doamnelor, sunteți invitați să vă alăturați distracției! În acest nou joc de îmbrăcare Prinxy numit Easter Glamping Trip , îi ajuți pe surorile Frozen să își aleagă ținutele șic pentru următoarea călătorie. Apoi îi puteți ajuta să își decoreze cortul elegant și, în cele din urmă, împreună cu ei, puteți finaliza o activitate distractivă cu tematică de vacanță. Sunteți gata să vă alăturați distracției?

În acest joc prințesă gratuită pentru fete, sărbătoriți Paștele în mod tradițional norvegian. O modalitate în care norvegienii adoră să sărbătorească Paștele este explorarea naturii timp de câteva zile. Anul acesta, surorile noastre norvegiene merg la glamping în munți, unde intenționează să se relaxeze sub soare toată ziua. Pentru asta, au rezervat cel mai Instagrammable loc de glamping din Norvegia, iar acum au nevoie de ajutorul tău pentru a-și pregăti ținutele pentru călătoria de lux. Vino și alătură-te lor pentru a începe cu jocul Easter Glamping Trip pentru fete și vezi ce sărbătoare impresionantă le poți pune la punct. În calitate de consilier de modă, puteți alege dintr-o colecție impresionantă de rochii boeme, bluze brodate, bluze tricotate, blugi, pantaloni scurți și bluze tipărite aztece. Parcurgeți toate opțiunile disponibile la dispoziția dvs. și alegeți ținuta perfectă a zilei. Apoi, parcurgeți și selecția largă de accesorii și alegeți-le pe cele care vă plac cel mai mult pentru a completa aspectul glamping al prințeselor: cercei, brățări, pantofi, pălării de paie, urechi de iepuraș și coroane de flori sunt câteva dintre opțiunile disponibile în această rochie. joc pentru fete. Bună treabă, doamnelor! Ești pregătit pentru mai multe?

Alătură-te fetelor din fața cortului lor de camping plin de farmec și ajută-le să-și decoreze terasa din față. Scaune din ratan, perne colorate, mese din lemn, lumânări, lumini, flori, licurici, gadgeturi și bunătăți delicioase devin disponibile la dispoziția dvs. odată ce ați intrat în acest joc colorat de decorare de Paști . Încercați câteva combinații și nu vă opriți până nu găsiți configurația perfectă pentru o seară specială sub stele. Nu uitați să aprindeți și un foc de tabără pentru ei! A trecut ceva timp de când au avut o călătorie de glamping pentru fete și amândoi vor să se bucure de o experiență completă.

În cele din urmă, ajutați-le pe surorile Frozen să își decoreze ouăle de Paște. Dacă vă simțiți creativi, puteți utiliza instrumentul de proiectare și puteți veni cu culori unice pentru fiecare ou de Paște. Pentru a termina acest joc DIY online, alegeți dintr-o selecție de autocolante drăguțe și coroane de flori colorate, cele care vă plac cel mai mult pentru ouăle fetelor voastre. Când ați terminat, salvați creația și împărtășiți-o prietenilor! În acest nou joc de vacanță , vă așteaptă multă distracție și creativitate. Descoperiți toate sarcinile pe măsură ce avansați de la o unitate la alta!

Distrează-te minunat jucând jocul Easter Glamping Trip pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de Paști prin Prinxy.app:

  1. Elsa și Anna Distracție de Paște
  2. Pregătiri de Paște prințese
  3. Magic Of Easter: Makeover prințesă