Popsy Surprise: Glumă de Valentine's Day on Prinxy

Te joci Popsy Surprise: Glumă de Valentine's Day pe Prinxy

Povestea jocului Popsy Surprise: Glumă de Valentine's Day

Este Ziua Îndrăgostiților și, pentru prima dată în viața ei, drăguța noastră păpușă LOL nu este mulțumită de asta. Are inima frântă și nu are chef de lucruri dulci. Iubitul ei a părăsit-o recent pentru unul dintre prietenii ei și abia așteaptă să-i dea o lecție noului cuplu. Va avea nevoie de tot sprijinul tău pentru a face față tuturor detaliilor unei mese oribile de Ziua Îndrăgostiților și o poți ajuta în jocul Popsy Surprise: Valentine's Day Prank pentru fete. Ești gata să te alături ei?

În acest nou joc de vacanță pentru fete, o puteți ajuta pe prințesa noastră popsy să distrugă data fostului ei iubit și credem că vă va plăcea să vă ocupați de toate detaliile acestei farse super-speciale de Ziua Îndrăgostiților. Dar, mai întâi, trebuie să poarte cea mai bună ținută și un aspect uimitor de machiaj pentru această ocazie și iată unde începe prima ta sarcină. Fii artistul de machiaj personal al lui Popsy în timp ce joci acest joc online de machiaj LOL Surprise pe Prinxy.app și surprinde-o cu un aspect îndrăzneț de machiaj. Alege o nuanță de culoare bomboană pentru pielea ei și apoi continuă cu aspectul ei de machiaj. Folosiți culori de fard de ochi pastelate, nuanțe de fard de obraz naturale și ruj îndrăzneț pentru a obține un aspect de machiaj care lasă să cadă.

Odată cu machiajul făcut, puteți trece la etapa următoare în acest joc gratuit pentru fete și puteți continua completarea jocului Dress Up LOL Surprise. În dulapul ei special pentru Valentine, veți găsi unele dintre cele mai elegante piese vestimentare pe care le-ați văzut vreodată. Pe lângă rochiile roșii aprinse, există câteva piese din piele în pasteluri drăguțe, corsete șic și tocuri ucigașe pe care le poți folosi pentru a-i completa look-ul. Amestecă și asortează articolele care îți plac cel mai mult, apoi alege și o coafură nouă pentru ea. Te întrebi ce urmează?

Ei bine, în continuare, doamnelor, veți putea să ne ajutați prințesa popsy să pregătească o farsă amuzantă de Ziua Îndrăgostiților pentru fostul ei iubit și noua lui iubită. Vor sărbători prima Ziua Îndrăgostiților la un restaurant elegant și, din fericire, fata noastră a pus mâna pe masa lor. Voi doi trebuie să rezolvați toate detaliile glumei voastre și să distrugeți cina romantică a acestui iubit cu câteva trucuri. Ai grijă să nu fii prins!

Distrează-te minunat jucând jocul Popsy Surprise: Valentine's Day Prank pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de Ziua Îndrăgostiților prin Prinxy.app:

  1. Petrecerea iubirii prințesei
  2. Harley învață să iubească
  3. Somnul Prințesei de Valentine's Day