Harley învață să iubească on Prinxy

Te joci Harley învață să iubească pe Prinxy

Povestea jocului Harley învață să iubească

De Ziua Îndrăgostiților, Harley Quinn a decis că vrea să se îndrăgostească. Este sezonul iubirii și va merge acolo și va încerca să se întâlnească cu câțiva băieți. Se săturase de băieți răi și este gata să încerce ceva nou. Este o mare provocare pentru ticălosul nostru până în prezent redevențe și bărbați frumoși, așa că de data aceasta va avea nevoie de îndrumarea ta. În acest nou joc de vacanță pentru fete numit Harley Learns To Love , îl ajuți pe Harley Quinn să se transforme în totalitate și să te transformi dintr-o fată murdară într-o fată dulce. Ești gata să-ți demonstrezi abilitățile?

Atunci să începem! Prima sarcină a lui Harley pentru voi, doamnele, vine înfășurată într-un joc distractiv de makeover pe care îl veți iubi. Este un pas în care îl vei ajuta pe acest ticălos celebru să scape de înfățișarea ei îndrăzneață și murdară și să se transforme într-o fată dulce care se poate întâlni cu chipeșul Ken sau chiar cu Jack Frost. Deci, să începem prin a-i elimina aspectul machiajului. Folosiți apă micelară bifazică pentru a îndepărta tot machiajul ticălos de pe fața ei, apoi obțineți culorile roz și albastru pe păr. Uscați-o într-o coafură pentru fete și apoi continuați cu aspectul ei de machiaj. Pas cu pas, aplică niște fond de ten pe fața ei, apoi o culoare caldă a fardului de ochi, un ruj natural și puțină fard de obraz. Încă un pas și este gata să-și întâlnească primul pretendent. Sunteți gata să aruncați o privire prin garderoba pentru fete pe care am pregătit-o pentru noua Harley Quinn?

Apoi grăbește-te și joacă jocul nostru online de îmbrăcat Harley Quinn pentru fata următoare. Noua ei garderobă a fost plină de culori inspirate de bomboane și detalii pentru fete, pantofi la modă și o mulțime de accesorii șic pe care le puteți folosi în combinații nesfârșite. Deci, hai să o încercăm să arate câteva priviri. Îmbracă-o în toate rochiile tale preferate sau amestecă și asortează topuri cu volane, topuri și bluze elegante, cu fuste largi, pantaloni cu talie înaltă sau fuste superbe de tutu. Alegeți aspectul câștigător și completați-l cu o pereche de pantofi cu toc înalt, o mini-geantă și bijuterii metalice. În cele din urmă, este gata să aleagă o întâlnire. Cine ar trebui să fie Valentine-ul ei și unde să se întâlnească?

Este ceva ce vom descoperi în continuare, dar nu înainte de a analiza opțiunile lui Harley. Ken, Jack Frost și Flynn sunt cei trei băieți frumoși dispuși să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților împreună cu #softgirl-ul nostru Harley Quinn, așa că ajută-o să își aleagă întâlnirea. Apoi, trebuie să decideți un loc unde ar trebui să petreacă ziua împreună și apoi să fie gata să experimenteze entuziasmul unei prime întâlniri. Joacă acest distractiv joc de sărutat Harley Quinn online la Prinxy.app și ajută-l pe ticălosul tău preferat și pe iubitul ei frumos să umple metrul sărutului fără să fie prins de ochii curioși.

Distrează-te minunat jucând jocul Harley Learns To Love pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de Ziua Îndrăgostiților prin Prinxy.app:

  1. Valentine-ul meu secret
  2. Princess Be My Valentine
  3. Fairytale Vs Villain Ziua Îndrăgostiților