Tendințe în machiaj pentru Valentine's Valentine's Makeup on Prinxy

Te joci Tendințe în machiaj pentru Valentine's Valentine's Makeup pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe în machiaj pentru Valentine's Valentine's Makeup

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților într-un mod nou-nouț anul acesta. Obține-ți un machiaj roz-bomboan, stropește-l cu strălucire și margele și fii pregătit să-ți uimești întâlnirile sau adepții de pe rețelele de socializare cu un aspect adorabil de sărbători în culori dulci-bomboane. Inspirați-vă de la frumoasele noastre fashioniste în timp ce jucați jocul Tendințe în machiaj de Valentine's Makeup pentru fete online pe Prinxy.app!

Deci, să vedem care sunt opțiunile tale. Începeți cu acest joc gratuit de machiaj de sărbători și fiți gata să descoperiți trei look-uri unice de machiaj care vor primi o mulțime de uimiri în această Ziua Îndrăgostiților . Fie că decizi să sărbătorești această zi cu persoana iubită sau singură cu fetele noastre uimitoare și ideile lor cool de machiaj, vei profita la maximum de ea. În plus, este o altă șansă pentru tine de a impresiona prin abilitățile tale de machiaj și ne-am asigurat că primești cele mai bune produse cosmetice și pietre prețioase pentru față în jocul Tendințe în machiaj de Valentine's Makeup . Ești gata să arunci o privire?

Prima influență care te va învăța câteva dintre trucurile ei de machiaj este frumoasa Rose . Este prima dată când vei petrece timpul cu Rose și suntem siguri că o vei iubi. Rose este o asiatică nebună și bogată care și-a transformat dragostea pentru machiaj într-un imperiu online. În zilele noastre, ea creează scurte videoclipuri de machiaj pe TikTok, iar pentru sfaturi și trucuri suplimentare de frumusețe, organizează cursuri de master online de frumusețe. Împreună cu Rose, creați aspectul special de machiaj pentru Valentine, care prezintă o mulțime de nuanțe trandafirii și modele în formă de inimă. Dar nu înainte de a-i pregăti corect tenul pentru sesiunea de machiaj sofisticat. Aplică tonerul și crema hidratantă potrivite pe față, apoi descoperă opțiunile pregătite pentru aspectul de machiaj super dulce al lui Rose. Fardurile de pleoape vin într-o mare varietate de nuanțe de roșu, roz și galben pe care le puteți amesteca în diferite combinații. Apoi, poți continua cu sarcina ta de machiaj și poți crea o inimă mare pe fața ei pe care o poți colora în orice nuanță dorești. Completați desenul cu pietre strălucitoare ale feței și apoi finalizați machiajul special pentru Valentine, alegând genele artificiale potrivite pentru fata noastră. Ești pregătit pentru încă ceva? Alăturați-vă lui Ashely în continuare!

Ashley este, de asemenea, nouă printre fetele noastre Clony. Acest joc de Ziua Îndrăgostiților marchează intrarea ei în lumea noastră plină de farmec a influențelor, artiștilor de machiaj, creatorilor de modă și multe altele. Pasiunea lui Ashley pentru look-uri cool de machiaj a început când era în liceu. Acum învață să devină un designer de jocuri de succes, dar, din când în când, îi place să-și ridice pensulele de machiaj și să creeze look-uri uimitoare pentru fața ei. Pentru această Ziua Îndrăgostiților, ea va fi mare cu umbre în formă de inimă în jurul ochilor și pe obraji. Vino și ajută-o să recreeze un aspect uluitor în timp ce răsfoiești toate opțiunile de machiaj și culorile disponibile în trusa de machiaj Ashley. Inelele pentru buze sunt semnătura ei, așa că nu uitați să alegeți unele pentru un look complet. Ești gata să te alături Oliviei, în continuare?

Regina Olivia face în continuare furori pe Instagram cu aspectul de machiaj albastru glacial pe care l-a creat recent pentru tine în jocul nostru de machiaj de succes Prinxy Winterella . În timp ce a deveni roz este o provocare pentru ea, Olivia este foarte încântată să-ți arate ce are pentru asta. Vino și ajută-o în timp ce continui să joci jocul nostru de frumusețe pentru fete. Cu opțiuni de fard de pleoape strălucitoare, opțiuni de iluminare strălucitoare, autocolante pentru fete și accesorii în tendințe TikTok , aspectul de machiaj al Oliviei este o originalitate strigătoare, iar tu ești aici pentru a te asigura că arată atât de sofisticat pe cât și-o dorește ea.

Îți plac look-urile pe care le-ai avut până acum? Distracția este departe de a se termina. Acum ești provocat să te întorci și să amesteci fiecare machiaj după cum dorești. Faceți o fotografie a creației dvs. și partajați-o prietenilor. Distrați-vă de minune jucând jocul Tendințe în machiaj de Valentine’s Makeup pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Ziua Îndrăgostiților de la Prinxy.app:

  1. Valentinul meu secret
  2. Harley învață să iubească
  3. Basme Vs răufăcător Ziua Îndrăgostiților