Povestea jocului Prinxy Winterella

Acum că zilele răcoroase ale iernii au venit pentru a rămâne, aducem un lucru bun de a aștepta cu nerăbdare look-urile de machiaj de iarnă. Inspirat de culorile care guvernează sezonul ninsoare, noul nostru joc de machiaj Prinxy   pentru fete aduce o selecție de look-uri sofisticate de machiaj de iarnă pe care le vei iubi. După ce ați terminat de jucat Prinxy Winterella , ați dori să vă îmbunătățiți aspectul de machiaj zilnic cu câteva completări noi pe care le puteți găsi în jocul nostru. Ești gata să o începi?

Fiți atenți, opțiunile de machiaj pe care le veți găsi în acest joc de machiaj online pentru fete nu sunt obișnuite. Există gheață și îngheț, nuanțe reci de albastru, gri și un pic de violet. Există străluciri, pietre prețioase și modele sofisticate pentru fețe și gât care vă vor ajuta să vă completați aspectul de iarnă instagramabil. În Prinxy Winterella , aducem 3 look-uri de machiaj geroase și, pas cu pas, vei învăța cum să le recreezi pe fiecare dintre ele. Ești gata să arunci o privire?

Să-ți curățăm mai întâi vanitatea și apoi să începem cu acest nou-nouț joc exclusivist de iarnă Prinxy, numit Prinxy Winterella , în care vei întâlni cele trei doamne ale noastre frumoase care prezintă acest joc. S-ar putea să nu-i cunoști deloc, dar cu siguranță ar trebui să te obișnuiești cu fețele lor! În acest joc, le avem pe Kiki, Olivia și Regina.

Prima fată Clony pe care o vei înfrumuseța astăzi este superba Olivia . Este o artistă de machiaj și o influență pe Instagram, iar astăzi ne împărtășește câteva dintre sfaturile și trucurile ei de machiaj. Împreună cu Olivia, creezi un aspect de machiaj albastru bijuterie, dar nu înainte de a-i pregăti în mod corespunzător tenul pentru sesiunea de machiaj sofisticată. Aplică rapid tonerele și cremele hidratante potrivite pe față și apoi fii gata să descoperi opțiunile pregătite pentru aspectul de machiaj Winterella al Oliviei. Fardurile de pleoape vin intr-o mare varietate de nuante de albastru pe care le puteti amesteca in diverse combinatii. Apoi puteți continua cu sarcina de machiaj și puteți aplica niște sclipici pe sprâncene, un strat de rimel, fard de obraz înghețat și o nuanță îndrăzneață de ruj. Nu rata colecția de bijuterii pentru față a Oliviei și alege unele pentru a-și completa aspectul de machiaj de iarnă. Ești pregătit pentru încă ceva? Alăturați-vă Reginei în continuare!

Regina este străină de sezonul de iarnă, dar abia așteaptă să încerce machiajul colorat la rece pentru prima dată în viață. Am pregătit un machiaj inspirat de fulgi de zăpadă pentru superbele noastre fete Clony, iar de data aceasta poți să-ți pui toată creativitatea la încercare. Curățați-i mai întâi fața, apoi aplicați un strat subțire de fond de ten. Apoi, parcurge toate opțiunile pe care le-am pregătit la dispoziție în această a doua unitate de machiaj, fii creativ și vezi ce aspect de machiaj înghețat poți pune împreună pentru fata noastră superbă de aici. Super treabă, doamnelor! Ești gata să descoperi în continuare look-ul de machiaj de iarnă al lui Kiki?

Machiajul pregatit pentru sedinta de machiaj a lui Kiki este unul dintre cele mai complexe. Prezintă peisaje de iarnă uimitoare care îi acoperă cea mai mare parte a feței. Cu căprioare, pinguini și colțuri încântătoare ale naturii care îi acoperă frumos gâtul, cu farduri de ochi mov și sprâncene strălucitoare, aspectul de machiaj al lui Kiki poate fi atât de sofisticat cum îți dorești.

Îți plac look-urile pe care le-ai avut până acum? Distracția este departe de a se termina. Acum ești provocat să te întorci și să amesteci fiecare machiaj după cum dorești. Faceți o fotografie a creației dvs. și partajați-o prietenilor. Distrați-vă de minune jucând jocul Prinxy Winterella pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și altele   Jocuri de frumusețe de la Prinxy.app:

  1. Ellie Winter Makeover
  2. Ellie: Maskne Face Care
  3. Tendințe în machiaj de Halloween