Vacanță de iarnă Marinette: cald și rece on Prinxy

Te joci Vacanță de iarnă Marinette: cald și rece pe Prinxy

Povestea jocului Vacanță de iarnă Marinette: cald și rece

Frumoasa Marinette se pregătește să se bucure de o meritată vacanță de iarnă și, înainte de a-și face bagajele, trebuie să decidă unde să meargă! Ar putea lovi pârtiile din Alpi sau ar putea merge undeva exotic și să stea întinsă sub soare toată ziua. În jocul Marinette Winter Vacation: Hot And Cold pentru fete, îl ajuți pe super-eroul tău preferat să decidă unde să te bucuri de vacanța ei de iarnă. Începeți, alegeți o opțiune de vacanță pentru Marinette și apoi ajutați-o să împacheteze câteva ținute la modă pentru destinația aleasă!

Dar mai întâi, să aflăm care sunt opțiunile dvs. În primul rând, ai putea trimite acest supererou curajos într-o stațiune de schi elegantă din Alpi, unde își poate practica schiul toată ziua. Marinette iubește acest sport de iarnă și deține unele dintre cele mai cochete salopete impermeabile care îi permit să practice acest sport de adrenalină! Răsfoiți prin garderoba ei de iarnă și alegeți dintr-o selecție de costume de schi, pălării, cizme și ochelari de protecție, articolele vestimentare și accesoriile care vă plac cel mai mult și pregătiți-o să lovească pantele cu stil. Completează-i aspectul de iarnă cu un aspect îndrăzneț de machiaj în culori îndrăznețe. Nu uitați să selectați și o pereche de schiuri sau un snowboard rece. Bună treabă, doamnelor! Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci să continuăm să jucăm acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete cu o provocare nouă. De data aceasta vei alege o destinație plină de culoare pentru destinația ei mai caldă. Maldive pare o destinație minunată pentru ea să se bucure de o vacanță pe plajă, așa că hai să o ajutăm să găsească cele mai bune ținute pentru o destinație însorită. Selecția de costume de baie și bikini, rochii transparente și sandale cu mărgele este destul de impresionantă, dar puteți selecta cât de multe ținute doriți. Apoi, aruncă o privire asupra opțiunilor de machiaj disponibile și completează-i aspectul cu un aspect colorat de machiaj și o coafură nouă.

Fierbinte sau rece, alegerea este a ta! Distrează-te minunat jucând jocul Marinette Winter Vacation: Hot And Cold pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete

Jocuri similare

Aici sunt încă trei jocuri pentru fete ar trebui să verificați:

  1. Ellie: A Superhero Story
  2. Supereroi Noua Aventura
  3. Design de buze drăguț pentru Marinette