Design de buze drăguț pentru Marinette on Prinxy

Te joci Design de buze drăguț pentru Marinette pe Prinxy

Povestea jocului Design de buze drăguț pentru Marinette

Designul elaborat al buzelor este noua tendință de machiaj pe social media și toată lumea vorbește despre asta. Talenta Marinette a început-o și astăzi vă va arăta câteva dintre desenele ei preferate. Vino și descoperă-le pe toate în jocul pentru fete Cute Lip Design For Marinette!

Acum este timpul să ne pregătim cu răbdare. Marinette a adus zece modele de buze unice, iar pas cu pas te va învăța cum să le realizezi pe fiecare dintre ele. În colecția ei de modele colorate și îndrăznețe, veți găsi o mare varietate de idei. Ești gata să arunci o privire? Împreună cu super-eroul tău preferat, vei crea niște buze dulci de zahăr de pepene verde, buze de culoare curcubeu, buze dramatice într-un violet închis și alte modele interesante pe care le vei descoperi în timp ce joci acest joc de machiaj online pentru fete. Sunteți gata să începeți să creați primul dvs. design pentru buze?

Apoi pur și simplu apăsați butonul de redare și selectați orice carte din cele 10 disponibile. Am pregătit kitul pentru buze, tot ce trebuie să faceți este să începeți să vă proiectați uimitorul colorat și distractiv de buze. Pur și simplu urmați sfaturile de machiaj ale Marinette și aplicați nuanțele rujurilor pe buze. În funcție de complexitatea designului de buze ales, veți folosi mai puține sau mai multe culori. Aplicați nuanțele rujului așa cum se arată și apoi terminați-vă designul cu câteva piercing-uri reci.

După ce ați terminat cu designul ales, capturați creația și postați-o pe social media Marinette. Apoi treceți mai departe și descoperiți un design nou. Distrează-te jucând jocuri gratuite de machiaj online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a crea modele superbe de artă pentru buze în acest joc distractiv de machiaj pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Ladybug pe care ar trebui să le verificați:

  1. Fata punctată înapoi la școală
  2. Dotted School Girl Vs Superhero
  3. Ladybug Fashion Toamna La Paris