Castelul de vacanță prințesa Halloween on Prinxy

Te joci Castelul de vacanță prințesa Halloween pe Prinxy

Povestea jocului Castelul de vacanță prințesa Halloween

Du-te mare sau pleacă acasă, au spus prințesele Disney! Anul acesta au decis să-și transforme castelul de zi cu zi într-o adevărată casă bântuită. Sunteți invitați să vă alăturați distracției și să îi ajutați. Joacă jocul de decorare Halloween Princess Castle pentru fete online la Prinxy.app și ajută-le să-și sperie locul la timp pentru Halloween.

Moana, Ariel, Jasmine, Elsa, Anna și Mulan au de-a face cu cea mai recentă pregătire de sărbători , iar timpul este puțin cam strâns. Vor să-și decoreze castelul nu numai în interior, ci și în exterior, îi veți ajuta? În jocul Halloween Princess Holiday Castle pentru fete, am pregătit o mulțime de decorațiuni înfiorătoare pe care le puteți folosi pentru a spookify castelul lor la timp pentru Halloween. Vrei să arunci o privire?

Începeți-vă treaba de designer decorând ușa din față a castelului. Aici puteți folosi o mulțime de dovleci sculptați umpluți cu bomboane delicioase pentru truc sau tratatori. Adăugați pânze de păianjen pentru un cadru mai dramatic, câțiva păianjeni, lumânări și chiar o pisică neagră care poate sta în fața ușii pentru a speria curioșii care se apropie de castel. Apoi, decorați și interiorul. Există multe camere pe care trebuie să le decorați și o mulțime de decorațiuni pe care le puteți folosi. Există opțiuni de mobilier și imagini de fundal înfiorătoare pe care le puteți folosi, o mulțime de lumânări, cranii, morminte și alte accesorii misterioase din care puteți alege. Alegeți o setare diferită pentru fiecare cameră și nu vă opriți până nu sunteți mulțumit de rezultatul final. Nu uitați să invitați oaspeți costumați, cum ar fi vampiri, vârcolaci, fantome și vrăjitoare la petrecere!

Distrează-te minunat jucând jocul Halloween Princess Castle de vacanță pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri gratuite de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Stilist de Halloween
  2. Petrecerea surorilor de Halloween
  3. Petrecerea Halloween-ului Prințeselor