Halloween în pădurea fermecată on Prinxy

Te joci Halloween în pădurea fermecată pe Prinxy

Povestea jocului Halloween în pădurea fermecată

Halloween-ul este aproape aici și anul acesta ne-am asigurat că veți sărbători altfel. Prințesa Rapunzel te-a provocat să trăiești împreună cu ea pentru o experiență completă de Halloween. Ești suficient de curajos să te aventurezi în pădurea fermecată împreună cu ea într-una dintre cele mai înfricoșătoare nopți ale anului? Joacă jocul de îmbrăcare Halloween In The Enchanted Forest pentru fete online la Prinxy.app și pregătește-te să descoperi unele dintre cele mai întunecate creaturi care trăiesc în interior.

În acest Halloween, dorința secretă a lui Rapunzel este să găsească pixii cu aripi magice care trăiesc în pădurea fermecată și să se alăture sărbătorii lor înfricoșătoare. Pixii sunt cunoscuți pentru petrecerile lor de Halloween, iar tu și Rapunzel sunteți pe lista lor scurtă de invitați. Vei ajunge acolo? Să începem călătoria lungă cu o primă provocare, care este un joc distractiv de îmbrăcat . Răsfoiți prin colecția de costume de Halloween a lui Rapunzel și cereți-i să încerce unele dintre ele. În garderoba ei, veți găsi costume din două piese inspirate din ținutele semnate ale lui Harley Quinn, există rochii extravagante de vampir, costume în culori închise și imprimeuri de schelet și multe altele. Alege costumul tău preferat de Halloween și apoi completează-l cu pantofi comode, accesorii și o coafură într-o culoare îndrăzneață. Apoi, completează look-ul lui Rapunzel cu un design al feței înfricoșător împrumutat din sărbătoarea mexicană Dia De Los Muertos sau Ziua morților. Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci să pășim în pădurea întunecată și să ne aventurăm într-o casă de vrăjitoare. Completați o serie de mini-jocuri pentru a vă lăsa drumul și, odată ce vă aflați înăuntru, nu ezitați să împrumutați următorul costum de Halloween dintr-un dulap de vrăjitoare adevărat. Încercați rochiile și pălăriile ei înalte, apoi nu ratați șansa de a folosi mătura ei magică. Săriți-vă pe el și zburați spre bârlogul lupei. Aici veți putea pune la încercare abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor. Puneți piesele imaginii puzzle-ului la loc și apoi schimbați costumul de vrăjitoare Rapunzel cu un costum de lupă. Doamnelor, sunteți cu un pas mai aproape de casa pixiei, dar nu înainte de a scăpa de mausoleul banșei. Eliberați micii ghouluri și fantome și vă vor recompensa cu un alt costum infricosator. Testați-vă abilitățile de observare și viteza de reacție și pur și simplu faceți clic pe ele atunci când apar în spatele diferitelor obiecte în acest loc întunecat. Bună treabă, doamnelor! Ai ajuns la sărbătoarea de Halloween!

Pixii te așteaptă în poiana lor, alătură-te petrecerii și oferă-ți ajutorul! Se pare că niște dovleci putrezi au rămas printre decorațiunile înfricoșătoare, vei ajuta să le afli? Testați-vă abilitățile de memorie în acest joc online de memorie pentru fete cu temă Halloween, faceți clic pe două cărți în același timp pentru a le răsturna și goliți tabla la timp pentru următoarea petrecere de Halloween. Dacă imaginile de pe cărți se potrivesc, atunci vă apropiați cu un pas pentru a câștiga provocarea. Dacă nu se potrivesc, memorează-ți locul și încearcă-ți norocul cu un alt set de cărți. Apoi, puteți continua și rezolva următoarea sarcină. Pixii ar putea folosi ajutorul tău pentru decorarea grădinii pentru sărbătoarea lor de Halloween. Parcurgeți toate decorațiunile înfricoșătoare disponibile în acest joc de decorare gratuit și alegeți ghirlandele ușoare, felinarele, lumânările, florile și toate decorațiunile care vă plac pentru a înfricoșa grădina pixiei pentru petrecerea de Halloween!

Cu atâtea sarcini provocatoare și o mulțime de costume de ales, Halloween In The Enchanted Forest este unul dintre cele mai bune jocuri de îmbrăcat de sărbători pe care le puteți găsi pe Prinxy.app. Joacă-l azi!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc tematic de Halloween pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri gratuite de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Machiajul meu de Halloween
  2. Aventura Spooky Friends
  3. Petrecerea Halloween-ului Prințeselor