Scary Lily Halloween Dress Up Joc on Prinxy

Te joci Scary Lily Halloween Dress Up Joc pe Prinxy

Povestea jocului Scary Lily Halloween Dress Up Joc

Este noaptea de Halloween, iar superba Lily trebuie să-și găsească un costum pentru petrecerea înfricoșătoare la care se pregătește să participe. Există atât de multe opțiuni disponibile în garderoba ei. O poți ajuta să aleagă cel mai bun costum de Halloween? Începeți cu Scary Lily Halloween Dress Up Game pentru fete și vedeți ce aspect drăguț înfricoșător pe care îl puteți pune pentru ea!

Acest joc de îmbrăcăminte cu temă de Halloween pentru fete este un joc clasic pentru fabricarea păpușilor, adaptat nevoilor anului 2020. De data aceasta, puteți juca Scary Lily Halloween Dress Up Game pe un computer, pe un smartphone și chiar pe o tabletă. Cat de tare e asta? În el, veți amesteca multe file de categorii de semnături ale popularelor jocuri de păpuși, cum ar fi opțiunea de construire a coafurii, personalizarea feței, nuanțele pielii, opțiunea de confecționare a ținutelor și multe alte categorii pe care le puteți descoperi în timp ce vă avansați în acest joc distractiv. Dar mai întâi, să alegem un ton frumos de piele pentru fata noastră. Având în vedere că este un joc de Halloween , poți să înnebunești cât vrei, să alegi un verde strălucitor, un albastru pentru bebeluși sau chiar o culoare de piele dulce-roz-bombonată pentru superba Lily. Sunt disponibile și nuanțe de piele bej sau maro închis, astfel încât să o puteți păstra clasică, dacă doriți.

Apoi, selectați forma ochilor, gurii, nasului și sprâncenelor. Apoi amestecă și asortează coafurile și culorile pentru un aspect înfricoșător. După ce ați terminat de ales detaliile aspectului fizic, puteți continua căutând cel mai bun costum de Halloween pentru drăguța Lily. Tema petrecerii este înfricoșătoare și asta înseamnă că poți înnebuni cât vrei cu look-ul ei de Halloween.

Printre opțiunile pe care le aveți la dispoziție în acest joc pentru fete puteți găsi o rochie de vrăjitoare zdrențuită, o rochie de mireasă dezordonată pentru un aspect real de mireasă cadavru, un costum bandaj pentru un aspect de mumie, un costum de diavol din latex și chiar mai mult. Alegeți dintr-o selecție largă de clasice prefabricate sau creați propria creație la modă, amestecând și potrivind pur și simplu diferitele părți într-un aspect înfricoșător. Nu uitați că puteți schimba și culorile pieselor vestimentare pe care alegeți să le folosiți pe Lily. În plus față de rochii, puteți găsi și articole de îmbrăcăminte independentă, cum ar fi bluze și fuste, costumele și pelerinele. Accesorizează aspectul înfricoșător de Halloween al lui Lily cu pălării înalte de vrăjitoare, patch-uri pentru ochi, coroane cu vârfuri, cercei și coliere la alegere.

Așezați-o pe Lily într-un fundal înfricoșător pentru un aspect mai dramatic sau duceți-o să trateze sau să trateze prin cartier. Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat Scary Lily online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri gratuite de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Aventura Spooky Friends
  2. Transformare modernă vrăjitoare
  3. Tutorial de machiaj prințesă Halloween