BFF-uri Fangirls K-Pop on Prinxy

Te joci BFF-uri Fangirls K-Pop pe Prinxy

Povestea jocului BFF-uri Fangirls K-Pop

BFFs K-Pop Fangirls este cel mai bun joc de îmbrăcăminte care urmărește viața a două cele mai bune prietene, Arya și Violet, care duc vieți aparent obișnuite în timpul zilei, dar se transformă în fangirls dedicate BTS când ceasul bate ora 18:00. În timp ce îl joci, vei avea ocazia unică de a te adânci în garderoba elegantă a acestor personaje dinamice, îmbrăcându-le în diverse ținute care se potrivesc stilurilor lor de viață contrastante. Ești gata să te scufunzi?

BFFs K-Pop Fangirls vă invită, doamnelor, într-o aventură modernă și distractivă, în timp ce explorați diversele stiluri și personalități ale lui Arya și Violet. Cu o combinație de ținute de birou, chic de cafenea și modă fangirl K-pop, îți poți testa creativitatea și simțul modei pentru a amesteca și potrivi look-uri unice și la modă pentru duo-ul dinamic. Indiferent dacă proiectați ținute de birou pentru Arya, creați look-uri de barista pentru Violet sau modelați ansambluri de fangirl pentru ambele fete, BFFs K-Pop Fangirls asigură o experiență de joc încântătoare și captivantă, care îmbină moda, prietenia și fandom jucăuș și elegant. Pregătește-te să pășești în lumea BTS și a modei cu Arya și Violet, în timp ce își urmăresc visele și își îmbrățișează dragostea pentru K-pop!

Jocul începe cu Arya, o angajată de birou dedicată care apreciază profesionalismul și rafinamentul în ținuta ei de zi cu zi. Sarcina ta este să o ajuți să arate uimitoare în timp ce are de-a face cu acel morman de hârtii de pe birou. Răsfoiți prin garderoba ei și alegeți dintr-o gamă de rochii, topuri, pantaloni de jos, tocuri înalte, accesorii și coafuri potrivite pentru birou pentru a crea ținute de birou uimitoare pentru Arya. Fie că poartă un costum puternic pentru o întâlnire importantă sau că îmbrățișează vinerea casual cu o rochie la modă, simțul stilului Arya îi va impresiona cu siguranță pe colegii ei de birou.

Ești pregătit pentru încă ceva? În continuare, voi, fetelor, vă veți scufunda în lumea lui Violet, proprietara creativă a unei cafenele confortabile. Cu o garderobă plină cu rochii, topuri, pantaloni, pantofi sport, accesorii și coafuri potrivite pentru barista, poți experimenta diferite look-uri pentru a capta atmosfera relaxată și artistică a lui Violet. De la ansambluri boho-chic, cu bluze fluide și blugi învechiți, până la modă elegantă de cafenea, cu cămăși din chambray și fuste cu talie înaltă, puteți să combinați și să asortați pentru a crea ținuta perfectă pentru cafenea pentru Violet.

Pe măsură ce ziua trece spre seară, Arya și Violet își dezlănțuie fangirl-urile interioare, transformându-și aspectul pentru a întruchipa lumea K-pop vibrantă și energică. În continuare, vei avea șansa de a modela fetele în modă de stradă la modă, marfă K-pop, accesorii funky și articole distinctive care arată dragostea lor pentru idolii lor K-pop preferați. Fie că este vorba de Arya care poartă un tricou grafic și pantofi sport groși sau Violet care poartă o ținută jucăușă de inspirație K-pop completată de accesorii îndrăznețe, fetele sunt gata să preia scena concertelor cu stil.

Distrați-vă de minune jucând jocul BFFs K-Pop Fangirls pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri K-pop de la Prinxy.app:

  1. Prințese K-pop Idoli
  2. Concertul K-pop de Anul Nou
  3. Concertul K-pop de Anul Nou 2