Pregătește-te cu mine: Ziua concertului on Prinxy

Te joci Pregătește-te cu mine: Ziua concertului pe Prinxy

Povestea jocului Pregătește-te cu mine: Ziua concertului

Ești pregătit pentru experiența glam supremă? Pregătește-te cu mine: Concert Day este jocul de îmbrăcăminte care îți va duce jocul de modă la nivelul următor! Alăturați-vă fetei noastre în timp ce se pregătește pentru concertul renascentist al lui Beyonce într-o dispoziție futuristă argintie, care include paiete glam și mult roz Barbie.

În Get Ready With Me: Concert Day, posibilitățile sunt nesfârșite. Ai puterea de a crea un aspect unic, care va face capul să se întoarcă la concertul Renaissance al lui Beyonce. Deci ce mai aștepți? Intră în lumea glamului argintiu și pregătește-te să distrugi jocul modei ca niciodată!

În primul rând, să începem cu pălăria disco cowgirl DIY . Aplică spray-ul argintiu pentru a-i da un aspect strălucitor și apoi folosește uscătorul de păr pentru a te asigura că culoarea rămâne pe loc. Folosiți adezivul pentru a lipi cu grijă plăci de oglindă pe pălărie pentru a crea un efect orbitor. Nu uitați să curățați gresia pentru un finisaj impecabil. Pulverizați puțin detergent pentru oglinzi peste toată pălăria și apoi folosiți o cârpă moale pentru a curăța oglinzile mici, făcându-le să strălucească. Completați aspectul adăugând accesorii cu franjuri pentru inimă pentru acel factor wow suplimentar.

Acum este timpul să ne concentrăm pe machiaj . Folosiți paleta de fard de pleoape pentru a crea combinații uimitoare, de la metale îndrăznețe și pietre prețioase strălucitoare până la roz strălucitor și eyeliner-uri super sofisticate. Aplică rimel pentru a da un impuls dramatic genelor tale. Îndrăznește-te și încearcă selecția noastră de rimel colorat sau du-te clasic și selectează rimelul negru preferat. Adăugați autocolante pentru față pentru o notă futuristă și alegeți dintr-o gamă de rujuri și farduri de obraz pentru a completa aspectul de concert al lui Riri. Îndrăznește să optezi pentru un ruj albastru sau argintiu îndrăzneț de data aceasta. Experimentează cu diferite combinații pentru a găsi stilul de machiaj perfect pentru concert.

Odată ce pălăria și machiajul sunt la punct, este timpul să abordați partea de îmbrăcare a jocului. De la topuri și funduri elegante la rochii elegante, opțiunile sunt nesfârșite. Ca să nu mai vorbim că sunt inspirate din ținutele de scenă ale Reginei Albine. Atât de uimitor! Răsfoiți-le pe toate, selectați-vă favoritele și nu ezitați să le amestecați și să le combinați pentru a vă crea propriul stil unic pentru concert. Nu uitați să accesorizați cu bijuterii, sunnite și evantai pentru a vă completa ținuta. Și de ce să te oprești acolo? Nu vă fie teamă să vă duceți jocul de modă la următorul nivel, experimentând diferite opțiuni de culoare a părului. De la nuanțe îndrăznețe și vibrante până la lumini subtile, alegerea vă aparține. Încercați diferite opțiuni de culoare a părului pentru a ieși cu adevărat în evidență din mulțime.

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de modă de la Prinxy.app:

  1. Ellie, pregătește-te cu mine
  2. Ariel, pregătește-te cu mine
  3. Prințesele Pregătește-te cu Mine