Moda Y2K BFF on Prinxy

Te joci Moda Y2K BFF pe Prinxy

Povestea jocului Moda Y2K BFF

Bine ați venit la BFFs Y2K Fashion , noul joc de creatori de modă în care puteți avea experiența de modă supremă. Dacă vă place stilul, creativitatea și tendința anului 2000, atunci acesta este locul potrivit pentru dvs.

BFFs Y2K Fashion îți va oferi o selecție largă de stiluri din deceniu pentru a te ajuta să creezi aspectul perfect. De la fuste skater până la blugi și tricouri rupte sau look-ul mereu clasic Y2K cu blugi distractive cu talie joasă și crop tops, posibilitățile de a-ți exprima simțul modei sunt nesfârșite! Joacă acum jocul și devii cel mai bun designer de modă Y2K. Readuceți tendința și lăsați-vă stilul să strălucească!

Pe măsură ce jocul începe, vi se va oferi posibilitatea de a crea două tricouri diferite: un top în formă de fluture și un crop top imprimat. Pentru a crea blatul în formă de fluture, veți putea alege dintre diferite culori pentru bază, aripi și decor. Apoi, îl puteți personaliza cu margele, sclipici și paiete pentru un aspect și mai unic. Pentru a finaliza aspectul, poți juca și un mini joc distractiv de îmbrăcăminte în care poți împerechea topul cu pantaloni cu talie joasă, fuste și accesorii care se potrivesc perfect în atmosfera modei TikTok . Ești pregătit pentru încă ceva?

Apoi, haideți să vedem cum puteți aranja un top șic în timp ce continuați să jucați acest joc de modă gratuit pentru fete. Pentru a crea crop top imprimat, puteți începe prin a selecta culoarea de bază perfectă și apoi creați designul folosind imprimeuri și logo-uri la alegere. Colorează imprimeurile alese cât de îndrăznețe doriți. Nu există limite sau reguli de modă pe care trebuie să le urmați atunci când jucați acest joc de creatori de modă pe Prinxy.app. Odată ce ați terminat topul, îl puteți accesoriza cu pantaloni cu talie joasă, fuste și accesorii care vor primi o mulțime de întoarceri de cap în timp ce mergeți pe stradă.

Pentru a te asigura că ești la curent cu toate tendințele, BFFs Y2K Fashion îți oferă, de asemenea, șansa de a-ți exersa abilitățile de makeup artist, deoarece fiecare look pe care îl creezi are nevoie și de un look de machiaj inspirat de Y2K. Am ales cele mai bune opțiuni pentru tine, continuă cu jocul de machiaj și alege-o pe cea pe care o găsești potrivită pentru fiecare ținută pe care ai creat-o.

Distrați-vă minunat jucând jocul BFFs Y2K Fashion online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alt designer de modă de la Prinxy.app:

  1. Strawberella
  2. Fashioniste: Trendy Vibes