Sorority Fall Fashion on Prinxy

Te joci Sorority Fall Fashion pe Prinxy

Povestea jocului Sorority Fall Fashion

A venit toamna și a pictat lumea fantastică în nuanțele sale de cupru, iar aceste BFF-uri la modă nu ar putea fi mai fericite. Este sezonul vremii puloverelor și abia așteaptă să descopere ultimele tendințe din această toamnă! În jocul de îmbrăcăminte Sorority Fall Fashion pentru fete, ești consilierul lor personal de modă și îi ajuți să întâmpine toamna arătând drăguță în ținutele lor la modă. Joacă-l online la Prinxy.app!

Așadar, să ne săpăm în garderoba lor sezonieră pentru a descoperi preferatele acestei toamne. O, fetelor, veți iubi tendințele modei de toamnă din 2020! Există o mulțime de pulovere confortabile în culori nud sau nuanțe de gri, există pulovere tricotate în tonuri de pământ, blugi, o mulțime de accesorii din care să alegi. Răsfoiți prin toate ținutele cu straturi cool prezentate în acest joc online de fete pentru prințese și nu ezitați să alegeți ținutele care vă plac cel mai mult pentru a îmbrăca prințesele Ariel, Merida și Cenușăreasa în ținute minunate de toamnă. Apoi, completează ținutele alese cu noi coafuri și bijuterii la alegere. După ce ați terminat de a face cu ținutele lor zilnice, vă puteți provoca apoi să le ajutați și cu machiajul lor!

În acest joc de machiaj gratuit , puteți surprinde prințesele Ariel, Merida și Cenușăreasa cu abilitățile dvs. de artist de machiaj în timp ce le creați machiajul în continuare. Verificați produsele cosmetice disponibile atât în culori pastel, cât și în toamnă și alegeți nuanțele care vă plac cel mai mult pentru fiecare fată. În cele din urmă, grupați-le și faceți o fotografie a creației dvs.

Distrează-te minunat jucând jocul Sorority Fall Fashion pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de modă ar trebui să verificați:

  1. Prințesele Toamna Întrerupător
  2. Printurile favorite de toamnă ale prințesei
  3. Ellie și Eliza Modele de toamnă