Povestea jocului Violet Toamna

Anotimpurile se schimbă, la fel și garderoba lui Violet. De data aceasta se pregătește să pășească în toamnă și ar putea folosi mâna ta de ajutor pentru a o face cu stil. Joacă jocul de îmbrăcăminte Violet In The Fall pentru fete și vezi ce ținută de toamnă înclinată poți pune împreună pentru creatura ta cu aripi preferată!

Violetul este una dintre cele mai la modă zane care trăiesc în marea lume fantezistă. Îi place să-și păstreze dulapurile la curent cu cele mai noi tendințe în materie de modă și de data aceasta sunteți invitați să puneți împreună o pereche de ținute care vor arăta grozav în explozia de culori cupru, galben și portocaliu care pictează mediul natural în care trăiește. . Dar în timpul sezonului ploios, adevărata provocare este să o păstreze la modă și caldă în același timp. Deci, sunteți gata să o surprindeți cu abilitățile dvs. de stil?

Apoi începeți cu acest nou joc de îmbrăcat de zână pentru fete, răsfoiți dulapul elegant al lui Violet și îmbrăcați-o în piesele și accesoriile dvs. de îmbrăcăminte preferate. Există topuri șic frumos împodobite cu flori 3D, fuste minunate care se potrivesc cu fiecare top din dulapul ei și o selecție impresionantă de botine colorate pe care le puteți folosi pentru a împerechea ținuta aleasă. Toate aceste piese vestimentare sunt disponibile într-o explozie de culori strălucitoare care fac ca Violeta să se simtă veselă și drăguță chiar și într-o zi rece de toamnă. Și asta nu este tot, așteaptă să vezi selecția ei de accesorii de toamnă. O pereche de aripi strălucitoare, transparente, sunt elemente de semnătură de care are nevoie orice zână, iar umbrelele sunt o necesitate în toamnă, așa că nu ezitați să le selectați pe cele care vă plac cel mai mult din fiecare categorie de articole. Apoi, asigurați-vă că completați ținuta de toamnă a Violetei cu o coafură nouă. Ai vrea să mai vezi ceva din garderoba lui Violet? Apoi, nu săriți peste invitația noastră și jucați următorul joc de îmbrăcăminte Violet Spring pentru fete.

Cu ținuta ei perfect amestecată și asortată, Violet este acum gata să stropească magie în lume și să ajute natura să-și schimbe culorile. Pictează frunzele și norii în culori frumoase de toamnă și apoi ajută-o să vadă umbrelele ascunse în timp ce joci în continuare jocul cu obiecte ascunse ale lui Violet. Vă întrebați deja ce urmează? Veți descoperi una dintre activitățile preferate de toamnă ale lui Violet: și asta merge la culegerea mărului! Umpleți coșul cu mere roșii și apoi învățați cum să faceți mere caramelizate.

Nu în ultimul rând, puneți la dispoziție un #flatlay confortabil de toamnă pentru contul de socializare al Violetei! Puneți ceva cald și ceva dulce pe o pătură caldă și apoi înfrumusețați acest apartament confortabil cu mirodenii de toamnă, delicii delicioase și flori.

Distrați-vă jucând jocul Violet In The Fall pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc online pentru fete, cu tematică de toamnă.

Jocuri similare

Iată încă trei Jocuri de Zână pe care ar trebui să le verificați:

  1. Zânele Prințese
  2. Stil de viață Zână dinților
  3. Makeover Magical Makeover