Bloom Fantasy Vs Reality on Prinxy

Te joci Bloom Fantasy Vs Reality pe Prinxy

Povestea jocului Bloom Fantasy Vs Reality

Alăturați-vă uneia dintre zânele dvs. preferate de la Winx Club în acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete numit Bloom Fantasy Vs Reality și vedeți ce look uimitor puteți pune împreună pentru această superbă zână cu păr roșu. Acest joc de desene animate îl înfățișează pe Bloom într-un mod nou și realist, în care a doua parte a jocului este axată pe personajul eroină din celebrul serial TV de pe Netflix. Sunteți gata să vă alăturați distracției?

Începeți distracția cu zâna clasică Bloom din desenele animate Winx Club. În această primă sesiune de îmbrăcăminte, te alături superbei zâne înaripate de la școala de magie Alfea și aici o vei ajuta să-și aleagă look-ul pentru o nouă zi. Ar trebui să începi cu aplicarea machiajului, apoi ar trebui să o ajuți să-și găsească o coafură nouă, iar apoi, o poți îmbrăca. În garderoba fantezistă a lui Bloom, veți găsi unele dintre cele mai colorate rochii de zână pe care le-ați văzut vreodată. Există rochii cu volane minunate disponibile într-un amestec de culori pastel minunate, există rochii lungi de bal, care îmbracă strălucire strălucitoare, tocuri uimitoare și o selecție impresionantă de bijuterii de culoare bomboane pentru a alege. Amestecați-le și potriviți-le după cum doriți și veniți cu o ținută colorată pentru superba noastră zână. Apoi completează-i aspectul de zână cu o pereche colorată de aripi transparente. Acum, ești gata să descoperi eroina noastră din serialul următor?

Pe pagina următoare a jocului, veți găsi adolescentul Bloom care încearcă să se adapteze la viața din lumea de dincolo. Aici trebuie să învețe să-și controleze puterile magice și, băiete, asta e foarte greu de făcut. În calitate de adolescent normal, Bloom are o garderobă super-chic stăpânită de tot ce este în tendințe în magazine. Are o mulțime de bluze cu gâtul cu role, cu glugă, blugi, jambiere, de asemenea! Dar dacă doriți un look mai feminin pentru fata noastră, atunci amestecați și combinați o rochie cu imprimeu de flori, cu o jachetă elegantă din piele sau cu un cardigan tricotat supradimensionat. Nu uitați să-i faceți machiajul în continuare. Înainte de a avea șansa de a viziona creațiile dvs., sunteți provocat să finalizați pasul de machiaj. Ii poti face fata?

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat Bloom Fantasy Vs Reality pentru fete online la Prinxy.app!

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de Zână prin Prinxy.app:

  1. Zânele Prințese
  2. Stil de viață Zână dinților
  3. Makeover Magical Makeover