Barbiecore on Prinxy

Te joci Barbiecore pe Prinxy

Povestea jocului Barbiecore

Există o nouă tendință în oraș și vouă, fetelor, o veți îndrăgi pentru că totul este despre roz aprins și bubblegum. Estetica modei feminine inspirată de lumea glam a lui Barbie este tema centrală în acest joc de îmbrăcăminte gratuit pe care voi, doamnelor, îl veți îndrăgi. Vino și alătură-te fetiței Ellie în jocul de îmbrăcare pentru fete Barbiecore și descoperă dependența fetei noastre de ținutele roz aprins și o ajuți să se îmbrace pentru o zi distractivă!

Dar înainte de a te scufunda în selecția Ellie de ținute pentru ochi, pregătește-te să-ți lucrezi mai întâi la abilitățile de artist de machiaj. Barbie are un moment nu doar în modă, ci și în frumusețe, iar în jocul nostru de machiaj online pentru fete, poți crea cele mai dulci look-uri de machiaj inspirate de Barbiecore, care vor face ca toate capetele să se întoarcă în timp ce mergi pe stradă. Fardul de pleoape roz strălucitor, luciul de buze roz alunecos, fardul de obraz roz puternic și chiar câteva nuanțe de roz aprins te vor ajuta să începi să te ocupi de aspectul super dulce de păpușă al lui Ellie. Apoi o poți completa cu rimel negru și bijuterii strălucitoare pentru față. Acum că știi că poți să treci cu această tendință de machiaj asemănătoare păpușilor, pregătește-te să treci prin selecția largă de piese vestimentare și accesorii de mai jos pentru a vedea mai multă inspirație Barbiecore.

Barbiecore este noua tendință favorită în materie de păr, machiaj și unghii de la TikTok în acest moment, iar scopul lui Ellie este să acopere tendințele modei cu ținutele ei la modă roz pe roz. În acest joc de modă pentru fete, poți crea aici două ținute colorate pentru frumoasa noastră doamnă. Pentru prima, o poți ajuta pe Ellie să-și aleagă look-ul casual în timp ce amesteci și asortezi haine și accesorii în diferite nuanțe de roz. Pentru aceasta, poți alege crop tops și fuste mini sau poți alege rochia ta preferată de designer pe care ea să o poarte astăzi. În continuare, găzduiește ținuta lui Ellie cu bijuterii strălucitoare, sunete și genți fanteziste. Ești pregătit pentru încă ceva?

Pe măsură ce continuați să jucați jocul nostru colorat de îmbrăcare   pentru fete, puteți să vă scufundați în selecția sportivă șic de haine a lui Ellie, inspirată de look-urile de fete cu rolele ale lui Magot Robbie din filmul Barbie. Ea va merge la patinaj cu role în centrul orașului și, în calitate de creatoare de tendințe, trebuie să arate cât mai bine. Continuați în continuare cu cea de-a doua provocare de modă pe care v-am pregătit-o în jocul de îmbrăcăminte Barbiecore și, de data aceasta, distrați-vă asociind bodyul dvs. preferat cu cei mai colorați pantaloni scurți de sport care vă vor ajuta să creați un look de vară uluitor pentru fetița noastră. . Completează-ți selecția cu accesoriile sportive-chic potrivite și o pereche cool de patine cu role.

Distrați-vă de minune jucând Barbiecore TikTok   joc pentru fete   online la   Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri TikTok de   Prinxy.app:

  1. Supermodele TikTok
  2. TikTok Urban Outfits
  3. Coafuri împletite TikTok