Cyberpunk City Fashion on Prinxy

Te joci Cyberpunk City Fashion pe Prinxy

Povestea jocului Cyberpunk City Fashion

Patru prințese Disney se regăsesc în orașul Cyberpunk și, băiete, le place aici! Ei trebuie să găsească aspectul perfect pentru a se amesteca, iar voi, doamnelor, le provocați să le ajutați. În acest nou joc de îmbrăcăminte pentru fete numit Cyberpunk City Fashion , poți pune la încercare toate cunoștințele tale de modă și îi poți ajuta pe uimitorii BFF să-și marcheze intrarea în orașul grunge, arătând cu stil. Sunteți gata să începeți cu această sarcină?

Dar mai întâi, să ne întâlnim cu cei mai buni patru prieteni care preiau orașul Cyberpunk! Belle, Ariel, Moana și Elsa sunt dispuse să renunțe la rochia lor uimitoare de prințesă și să aibă experiența completă de cyberpunk în acest joc Prinxy.app pentru fete. Înconjurați de lumini neon futuriste, BFF-urile regale vă așteaptă să vă alăturați distracției și să îi ajutați să decidă aspectul câștigător. Sunteți gata să vă alăturați lor în jocul Cyberpunk City Fashion ?

Prima prințesă pe care o veți stiliza astăzi în jocul nostru de modă online este prințesa Belle . Ea va căuta îmbrăcăminte tehnologică urbană și piese de îmbrăcăminte funcționale care includ multe articole de îmbrăcăminte sport. Garderoba Bellei include o mulțime de pantaloni largi, hanorace decupate, fuste și salopete din piele pe care le poți asorta cu cizme și ochelari supradimensionați. Apoi, completează aspectul cyberpunk al Bellei cu o nouă coafură pe care o poți personaliza cu fire în culori neon. Bună treabă, doamnelor! Următoarea prințesă din linie care îți va descoperi abilitățile uimitoare de modă în acest joc gratuit de fete pentru printese este Ariel superb. Ea a dorit întotdeauna să poarte haine steampunk, dar acestea nu par niciodată potrivite cu viața ei la castel. Astăzi este șansa ei de a pune mâna pe toate acele rochii uimitoare inspirate din epoca victoriană, dar cu o întorsătură modernă care le fac perfecte pentru călătoria fetelor sale în Cyberpunk City. La moda steampunk, corsetele sunt mai mult un articol vestimentar decât o lenjerie de corp și veți găsi o mulțime de ele în timp ce navigați prin garderoba lui Ariel. Selecția de corsete disponibile în garderoba steampunk Ariel este împodobită cu volane, știfturi, fermoare sau curele și poate fi asortată cu fuste lungi, fuste inspirate de Lolita, jambiere din piele sau pantaloni scurți. Corsetele sunt, de asemenea, disponibile în selecția vastă de rochii, așa că asigurați-vă că aruncați și o privire aici. Alegeți-vă piesa vestimentară preferată pentru a o îmbrăca pe Ariel și apoi terminați-i aspectul de cybergirl cu o pereche de cizme înalte până la genunchi, ochelari de alamă și genți de mână metalice.

Ești doamne pregătite pentru încă ceva? La al treilea nivel în acest nou joc de îmbrăcăminte pentru fete, o întâlnești pe prințesa Moana . Este expertă în îmbrăcăminte de vară, așa că de data aceasta va lua sfaturile tale de modă. În jocul Cyberpunk City Fashion , piesele vestimentare tactice și uniformele militare guvernează garderoba Moanei. Chic și confortabil în același timp, împodobit cu multe centuri, buzunare supradimensionate sau cu inserții metalice, hainele tactice casual ale Moanei trebuie să moară. Puneți-o să încerce toate favoritele dvs. înainte de a decide asupra aspectului final, apoi asigurați-vă că o accesorizați cu niște tatuaje de corp și de față. Când sunteți mulțumit de alegerea finală, apăsați butonul terminat și grăbiți-vă să descoperiți garderoba Elsei în continuare. Regina Elsa se îmbracă astăzi în culori neon și, cu ajutorul tău, își va face rost de o ținută cyberpunk care lasă să cadă. Amestecă și asortează topurile tale preferate cu fundul potrivit, sau îmbracă-o într-o rochie din plastic, apoi completează-i look-ul cu cizme metalice și accesorii din aluminiu.

Când ai terminat, salvează-ți creația și împărtășește-o și cu prietenii tăi! Distrează-te minunat jucând jocul Cyberpunk City Fashion pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte jocuri Princess prin Prinxy.app:

  1. Prințesa Patrie
  2. Paște Glamping Trip
  3. Harley învață să iubească