Princess Anti-Fashion: Blocuri de culoare on Prinxy

Te joci Princess Anti-Fashion: Blocuri de culoare pe Prinxy

Povestea jocului Princess Anti-Fashion: Blocuri de culoare

Există atât de multe reguli de modă pe care trebuie să le cunoașteți atunci când amestecați și combinați ținutele zilnice. Portocaliu și roșu nu merg bine împreună, nici roșu și roz, dar cine face aceste reguli oricum? Prințesa Jasmine a decis să iasă din obișnuit, așa că își regizează propriul spectacol revoluționar numit Prințesa Anti-Fashion! Aici, ea susține alte prințese din țara fanteziei și le ajută să iasă în evidență în ținute care cad din fălci, făcute din așa-numitele culori de blocare, care sunt de fapt culori care nu merg bine împreună. Ești curios să afli care prințese o susțin în această revoluție a modei online? Joacă jocul Princess Anti-Fashion: Color Blocks dress up pe Prinxy.app pentru a afla!

Dar mai întâi, să vedem ce spun experții în modă. Prințesa Cenușăreasa este aici pentru a explica ce sunt blocurile de culoare și de ce nu ar trebui să le punem împreună. Deci, potrivit Cenusaresei, blocarea culorilor este considerată explorarea luării de culori opuse pe roata de culoare și asocierea acestora pentru a face combinații de culori interesante și complementare. A purta blocuri de culori este îndrăzneț, îndrăzneț și nu prea domnesc crede Cenușăreasa. Pe de altă parte, prințesa Jasmine este aici pentru a încălca regulile și a arăta tuturor că culorile opuse pot arăta grozav împreună și că, cu un pic de atenție la detalii, chiar și regale pot arăta uimitoare în culori îndrăznețe. Începeți cu acest joc de modă gratuit pentru fete și ajutați-o pe Jasmine și prietenii ei să creeze câteva combinații distractive.

În acest joc prințesă , faceți echipă cu rebelul de modă Jasmine și cele mai bune prietene ale sale, Elsa și Moana, și împreună creați combinații de culori de blocare, care demonstrează că ar putea arăta proaspete și elegante împreună. În primul rând, Jasmine te va învăța cum să amesteci și să asortezi culorile de blocare în ținutele de tip statement, iar apoi poți îmbrăca și Elsa și Moana după cum dorești. Sunteți gata să vă demonstrați abilitățile stiliste?

Distrează-te jucând jocul Princess Dress-Up Anti-Fashion: Color Blocks pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de modă pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Roata ținutelor
  2. Ellie Fashion Police
  3. Ce aș purta dacă aș fi ...