anul Nou Chinezesc on Prinxy

Te joci anul Nou Chinezesc pe Prinxy

Povestea jocului anul Nou Chinezesc

Anul bouului este aproape aici, iar prințesa Mulan se pregătește să sărbătorească Anul Nou chinezesc cu stil. Vrei să o ajuți să se pregătească pentru asta? În acest joc online de vacanță pentru fete, vă puteți ajuta prințesa preferată Disney să aleagă ținute noi și să arate machiajul pentru zilele festive viitoare. Ce crezi că ar trebui să poarte cu această ocazie?

Anul Nou Chinezesc , cunoscut și sub numele de Anul Nou Lunar sau Festivalul de primăvară, este una dintre cele mai importante sărbători sărbătorite în mai multe țări din Asia de Est. Sărbătoarea începe în prima zi a calendarului lunar, deci se numește Anul Nou Lunar și durează până la începutul primăverii, deci este numită și Festivalul de primăvară . 2021 marchează Anul boului în astrologia chineză și începe pe 12 februarie. Ca al doilea animal din zodiacul chinezesc, boul este cunoscut pentru puterea sa la determinare. Dar în ceea ce-l privește pe Mulan, când începe anul chinezesc al bouului metalic, ea vrea să se regăsească înfășurată în haine elegante albe, argintii și albastru acvatic. Se spune că aceste culori atrag norocul, prosperitatea și sănătatea, iar provocarea la modă a lui Mulan este să o ajute să arate grozav în aceste culori în următoarele șaisprezece zile de sărbătoare.

Joacă acest minunat joc de îmbrăcat pentru fete și ajută-o pe prințesa Mulan să sărbătorească Anul Nou Chinezesc cu stil! În garderoba ei, doamnelor, veți găsi o colecție rafinată de ținute tradiționale, cum ar fi cheongsams și qipaos, dar cu o întorsătură modernă. Știm că îi veți iubi pe toți! Dar nu vă faceți griji, puteți crea până la șaisprezece look-uri unice pentru prințesa noastră, deoarece sărbătorile vor dura mai mult de două săptămâni. Răsfoiți-le pe toate, cereți-i lui Mulan să încerce pe cele care vă plac cel mai mult, apoi alegeți-l pe cel câștigător. Apoi, vedeți cum îl puteți accesoriza cu pantofi eleganți, poșete brodate, bijuterii de afirmație și ventilatoare de mână vintage. Bună treabă, doamnelor!

Aspectul de vacanță al lui Mulan ar avea nevoie de un aspect dramatic în nuanțe de roșu, portocaliu, roz sau violet pentru a fi complet, dar am auzit că jocurile de machiaj sunt preferatele tale. Ești gata să-ți demonstrezi abilitățile de machiaj? În cazul ei de machiaj, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea un aspect îndrăzneț de machiaj pentru prințesa noastră. Fard de pleoape în multe culori, diferite nuanțe de ruj, farduri de obraz, rimel și o selecție impresionantă de simboluri și modele înflorite sunt disponibile la dispoziția dumneavoastră. Alege-i pe cei pe care crezi că îi vor completa perfect aspectul de machiaj festiv.

Ești pregătit pentru încă ceva? Mulan este însărcinată cu decorarea pieței în care vor avea loc sărbătorile anul acesta și spera că o puteți ajuta să decoreze acest loc. Vă puteți demonstra abilitățile de designer pe măsură ce continuați să jucați acest joc de decorare online pentru fete pe Prinxy.app! Pe lângă ghirlanda tradițională a felinarelor de hârtie, cireșii înfloriți, umbrele de bambus și dragoni mari din hârtie, puteți găsi, de asemenea, o selecție largă de mâncăruri și băuturi delicioase în filele din categoria disponibile în partea dreaptă a ecranului. Selectați-vă favoritele și obțineți pătratul decorat la timp pentru prima zi a noului an.

Distrează-te minunat jucând Anul Nou Chinezesc pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri Princess ar trebui să verificați:

  1. Ellie: Revelion
  2. Concert de Anul Nou K-pop
  3. Printesa Anul Cocosului