Povestea jocului Ellie: Revelion

Da, am ajuns în ultima zi a anului 2020! Să o sărbătorim în stil împreună cu unul dintre personajele tale preferate de la Prinxy.app! Superba Ellie este însărcinată să te distreze anul acesta și cu siguranță are câteva idei minunate în minte. La fel ca mulți dintre noi, ea petrece și Revelionul acasă și a venit cu o agendă aglomerată pentru 31 decembrie. Alăturați-vă ei pentru a începe cu acest nou joc de vacanță pentru fete numit Ellie: Revelion și învățați de la fata noastră cum să legănați Anul Nou acasă, arătând minunat chiar și în pijamale, dacă doriți!

Trebuie să vă spun fetelor imediat Revelionul lui Ellie 2021 va arăta mult diferit față de sărbătoarea de anul trecut. Pandemia Coronavirus a schimbat tot ce făceam în timpul sărbătorilor de iarnă, așa că, în loc să plecăm pentru o noapte plină de farmec în oraș, mulți dintre noi ne vom stabili pentru o seară pe canapea. Dar a petrece noaptea între ani acasă nu înseamnă că nu poate fi la fel de festiv ca anii din trecut. Cu o planificare potrivită, poți avea încă o distracție super distractivă de Revelion chiar acasă! Din fericire, puteți învăța de la faimosul nostru influencer cum să o faceți! Ești gata să începi să planifici cel mai bun Revelion împreună cu Ellie? Apoi, să apăsăm butonul de redare și să începem planificarea!

În primul rând, întâmpinați noul an cu o cameră curată! Dormitorul lui Ellie este cam dezordonat, așa că voi două doamne trebuie să faceți un pic de curățenie . Colectați hainele împrăștiate prin cameră, trageți-le și lăsați-le în dulap, aranjați patul, îndepărtați praful de pereți și curățați aspiratorul de podea. Apoi, reîmprospătați aerul din cameră stropind niște spray aromat la alegere. Bună treabă, doamnelor! Acum, să o ajutăm pe Ellie să se pregătească pentru a întâmpina noul an arătând grozav!

În următorul nivel al jocului, ai ocazia să înveți câteva dintre sfaturile și trucurile lui Ellie despre frumusețe. Jucați toți pașii prezentați în acest joc de makeover online pentru fete și învățați de la guru-ul nostru de frumusețe cum să vă răsfățați acasă. Începeți cu tratamentul facial. Stricați tenul lui Ellie cu produse de curățare delicate și măști de arbore de ceai care vor îndepărta instantaneu cicatricile acneei și apoi pregătiți o baie cu bule relaxantă pentru ea. Spălați-i frumosul păr blond cu șampon și balsam și apoi nu uitați să tratați fiecare fir cu un ulei hrănitor care să îi ofere părului un aspect și o atingere mătăsoase. Apoi, surprinde-o cu un aspect de machiaj profesional! În impresionantul kit de machiaj al lui Ellie, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea un look statement pentru ea. Alege fardul de ochi îndrăzneț sau strălucitor pentru machiajul festiv al lui Ellie, apoi completează culoarea fardului ales cu fardul potrivit și un ruj pe măsură. Desenați o linie perfectă pentru ochi de pisică, aplicați un rimel și nu uitați să-i modelați și sprâncenele. Apoi, ar trebui să o ajuți să-și aleagă ținuta!

Pe pagina următoare a jocului nostru cu tema Anul Nou, ești provocat să-ți arăți abilitățile de consilier de modă și să-l ajuți pe Ellie să găsească ținuta perfectă pentru petrecerea ei unică de Anul Nou! Chiar dacă nu vor fi invitați și cel mai probabil va petrece seara pe canapeaua din fața televizorului, este obligatoriu să purtați ceva care să îi ofere o bună dispoziție! Deci, ce ar trebui să poarte? Joacă acest joc online de îmbrăcat Ellie pentru fete și glamează-l pe Ellie în aspectul tău festiv preferat. Există rochii cu paiete din care puteți alege, bluze transparente, fuste tutu, pantaloni cu imprimeuri de șarpe și chiar și niște blugi răniți, disponibili la dispoziția dumneavoastră în garderoba ei. Răsfoiți-le pe toate, alegeți-vă preferatul și asociați aspectul câștigător cu tocuri înalte și accesorii la alegere.

Nu în ultimul rând, decorați măsuța de cafea din sufragerie cu delicii delicioase și băuturi proaspete. Apoi, decideți asupra artificiilor la care va fi martor de la fereastra ei anul acesta. Asigurați-vă că ați terminat decorarea la timp pentru artificiile de Anul Nou!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt încă trei jocuri de Anul Nou ar trebui să joci în continuare:

  1. Surorile de Revelion
  2. „Anul nou, noua mea” a lui Harley
  3. Colectia Anul Nou Printese