Fashion Box: Christmas Diva on Prinxy

Te joci Fashion Box: Christmas Diva pe Prinxy

Povestea jocului Fashion Box: Christmas Diva

Bonnie iubește Crăciunul și toată bucuria festivă care vine cu el! Ca diva de Craciun, este intotdeauna imbracata in cele mai frumoase tinute si cu cel mai glamour machiaj. În acest sezon ea caută noi modalități de a-și exprima dragostea pentru sărbătorile de iarnă, iar anul acesta a decis că va face ceva special cu ajutorul tău. Să ne alăturăm ei în Jocul Fashion Box: Christmas Diva de îmbrăcare pentru a-i ajuta rochia să-l impresioneze pe Moș Crăciun cu simțul ei unic al modei!

Acest joc de modă nou-nouț este o continuare a noului nostru foarte apreciat   Fashion Box: Glam Diva joc și de această dată, jocul plasează superba Bonnie într-o cutie de cadou care conține o mulțime de decorațiuni de Crăciun. Dar rețineți că și Bonnie este o fashionistă, așa că plănuiește să se răsfețe cu două ținute uimitoare de Crăciun pe care le veți putea alege pentru ea. Există 4 unități în total în acest nou joc, așa că fiți pregătiți pentru o distracție uriașă cu Bonnie și să începem să jucăm jocul nostru exclusiv de Crăciun pentru fete!

În prima unitate, Bonnie ți-a cerut să creezi un aspect frumos de machiaj roșu și auriu folosind nuanțele sezonului. Amestecați frumos culorile și nu vă opriți până nu sunteți mulțumit de rezultat. Completați aspectul ei festiv cu ruj îndrăzneț și câteva pietre prețioase strălucitoare pentru față. Apoi continuă și îmbracă-o, în nuanțe de roșu și auriu. Selectează cea mai rafinată rochie roșie pentru fashionista noastră sau îmbracă-o într-un set asortat cu paiete, care strălucește în lumină. Apoi, răsfoiește selecția ei de pantofi Cenușăreasa și selectează pe cei care completează cel mai bine ținuta aleasă. Continuați să jucați acest joc de îmbrăcăminte de Crăciun selectând un clutch de designer și bijuteriile potrivite pentru a-și completa aspectul festiv. Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci haideți să descoperim provocarea machiajului din a treia unitate a jocului nostru de machiaj de Crăciun . Oh, uite! Acest joc de machiaj se referă la paleta verde și auriu. Folosește nuanțele tale preferate de verde și niște fard de pleoape auriu deschis pentru a crea un aspect uimitor pentru ochii ei, apoi completează aspectul cu o nuanță îndrăzneață de ruj. În continuare, să vedem ce ținută de Crăciun poate folosi pentru a combina acest machiaj extravagant.

Bonnie vrea să arate ca o adevărată divă de Crăciun, așa că haideți să continuăm să jucăm acest incredibil joc de îmbrăcăminte și să fim siguri că va fi cea mai bine îmbrăcată fashionista la cina de Crăciun. Alege o mini-rochie aurie deschisă cu un singur umăr pentru ocazie sau alege ceva care țipă șic fără efort, cum ar fi o bluză de cașmir și niște pantaloni cu paiete. Completați ținuta câștigătoare cu o pereche de cizme de designer sau pantofi cu toc înalt și accesorii la alegere. Arată perfect, nu ești de acord? Este atât de mândră de aspectul ei festiv, încât abia așteaptă să le arate familiei și prietenilor ei.

Distrează-te minunat jucând jocul Fashion Box: Christmas Diva și sperăm că acest joc de machiaj și îmbrăcăminte te va face să iubești și mai mult sezonul sărbătorilor!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Crăciun de la Prinxy.app:

  1. Crăciunul roz al lui Kiki
  2. Sărbătorile de iarnă ale iubitorilor
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover