BFFs Princesses Christmas on Prinxy

Te joci BFFs Princesses Christmas pe Prinxy

Povestea jocului BFFs Princesses Christmas

Crăciun fericit, dragi fete! Cu siguranță veți fi de acord Crăciunul este cea mai fericită sărbătoare a anului! Este un moment magic pentru a fi înconjurat de bucurie, familie și prieteni. În jocul de Crăciun BFFs Princesses pentru fete, veți găsi trei prințese Disney care iubesc foarte mult Crăciunul. Se adună întotdeauna pentru sărbătorile de iarnă și se distrează împreună, iar anul acesta nu face excepție. Îi vei ajuta să se pregătească pentru a sărbători Crăciunul cu stil?

Începeți cu acest joc de vacanță online pentru fete și începeți pregătirea lor pentru sărbătorile de iarnă cu o sarcină de decorare provocatoare. Rămânând doar câteva zile până în Ajunul Crăciunului, au decis să împacheteze cadourile pe care urmează să le schimbe între ele, iar aici le puteți ajuta. Sunteți gata să faceți față acestei prime provocări pe care v-au pregătit-o? În acest joc de decorare de Crăciun online, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a le oferi cadourilor lor un aspect festiv. Alegeți dintr-o mare varietate de hârtii de împachetare cu tematică de sărbători și arcuți-vă preferatele și împachetați frumos un cadou unic pentru fiecare prințesă. După ce ați realizat această sarcină creativă, puteți continua și să vă dovediți și abilitățile de creator de modă!

Apoi, ești provocat să-i ajuți pe Ariel, Belle și Elsa să-și aleagă aspectul festiv pentru viitoarea petrecere de Crăciun! Continuați să jucați acest joc online Joc de îmbrăcat pentru fete, răsfoiți prin dulapurile lor regale și ajutați-o pe fiecare prințesă să găsească cele mai bune rochii și accesorii pentru eveniment! Pentru Belle , poți alege fie o rochie albastră superbă care să-i scoată în evidență formele perfecte, fie poți alege o rochie roșie clasică cu ornamente albe din blană artificială în jurul corsetului. Pentru Elsa , îi poți alege rochia albastră semnată sau o poți scoate din zona ei de confort și să surprinzi pe toată lumea cu un aspect care lasă să cadă. O rochie elegantă cu un singur umăr cu detalii aurii va face o alegere surprinzătoare, nu ești de acord? Nu uita să accesorizezi rochia finală a Elsei cu o coafură elegantă și bijuterii strălucitoare. Nu în ultimul rând, vedeți ce aspect de petrecere de lux puteți confecționa și pentru prințesa Ariel !

Distrează-te minunat jucând jocul de Crăciun BFFs Princesses pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Crăciun pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Cadouri de Crăciun Mania
  2. Princesses In Christmasland
  3. Cele douăsprezece zile de Crăciun ale prințeselor