Kardashians face Crăciunul on Prinxy

Te joci Kardashians face Crăciunul pe Prinxy

Povestea jocului Kardashians face Crăciunul

Kardashianii fac Crăciunul cu stil, iar anul acesta sunteți invitați să-l sărbătoriți cu trei dintre celebrele surori. Fiți gata să țineți pasul cu Kardashians în acest joc de celebritate gratuit pentru fete! Vino și alătură-te celor trei celebrități preferate ale realității tale din Kardashians Do Christmas și vezi ce arată de vacanță impresionantă poți pune împreună pentru Kim, Kylie și Kendall!

În această iarnă, sunteți invitați să faceți Crăciunul împreună cu cele mai populare vedete din lume! Vino și alătură-te Kardashianilor în acest nou joc de vacanță pentru fete și ajută-i pe surorile superbe să se pregătească să asiste la cină de Crăciun cu stil. Kendall, Kylie și Kim sunt cei care au nevoie de sfaturile dvs. de specialitate, așa că nu ratați această oportunitate de a coafa unele dintre cele mai populare fete din întreaga lume. Înainte de orice, începeți cu provocarea machiajului , o sesiune în care puteți folosi unele dintre celebrele produse cosmetice ale lui Kylie pentru a crea machiaj de sărbători pentru fiecare dintre ele. Rețineți că aceste celebrități adoră machiajul lor ca fiind unic și cu un finisaj natural, așa că alegeți culori naturale pentru rujul, fardul de ochi și fardul de obraz. Apoi, aranjează-le părul, apoi treci la etapa de culegere a ținutelor.

Începeți acest maraton de îmbrăcăminte online îmbrăcând-o pe domnișoara Kylie Jenner . Maro, alb și gri sunt culorile predominante în garderoba ei și le puteți amesteca și asorta într-o ținută festivă pe care să o poarte la următoarea cină de Crăciun. Apoi, o poți ajuta pe superba Kim Kardashian să își aleagă și ținuta. Garderoba lui Kim este plină de multe ținute din cea mai recentă colecție Yeezy, sigur că veți găsi ceva care să se potrivească stilului ei. A treia soră care are nevoie de sfaturile tale de stilist este nimeni alta decât celebrul supermodel, Kendall Jenner . După ce i-ai făcut machiajul și după ce i-ai ales coafura, poți alege să o îmbraci cu o cămașă cu imprimeu animal și o pereche de blugi sau poți fi îndrăzneț și să pui împreună mai multe imprimeuri într-un aspect care încetinește maxilarul. .

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat Kardashians Do Christmas de la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt încă trei jocuri de Crăciun ar trebui să joace următor:

  1. Cum a furat Harley Crăciunul
  2. Prințesele Decembrie Vis
  3. Prințese Pulover Urât Distracție