Machiaj de Crăciun Ellie on Prinxy

Te joci Machiaj de Crăciun Ellie pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj de Crăciun Ellie

Delectează-te în lumea fantastică a frumuseții festive cu jocul Ellie Christmas Makeup pentru fete. Acest joc de machiaj , un simbol strălucitor al sezonului festiv, debordează cu un gameplay distractiv, talent artistic imaginativ și bucurie captivantă de sărbători. Protagonistul nostru, Ellie, este într-o încercare de a crea trei look-uri unice de machiaj de Crăciun. Fiecare unitate tematică a jocului se concentrează pe un aspect festiv diferit, permițându-vă să descoperiți stiluri inovatoare de machiaj, accesorii și multe altele. Așadar, ești gata să o ghidezi pe Ellie în călătoria ei veselă de refacere?

Pune-ți mănușile de frumusețe și pregătește-te să răspândești bucuria sărbătorilor! Fă-o pe Ellie într-o plimbare veselă prin lookbook pentru a găsi culorile perfecte de sărbători, pentru a realiza transformarea care bate clopotele magice ale Crăciunului. Lasă-ți imaginația să te ghideze prin spectaculosul vibrant de Crăciun al jocului. Dă viață spiritului de Crăciun al lui Ellie, câte o unitate, cu Ellie Christmas Makeup. Este șansa ta de a remixa tradițiile sărbătorilor în cea mai la modă formă. Fii ghidul în călătoria ei fabuloasă, făcând-o pe Ellie să devină expresia supremă a Crăciunului cu fiecare glisare și mișcare din magia ta machiajului de Crăciun.

În prima unitate, o ghidezi pe Ellie prin procesul de creare a unui aspect de sărbători roșu-alb, obținându-i titlul de Regina Cane de Bomboane. Scufundați-vă în paleta de farduri de pleoape roșii și albe și dați ochilor uimitori ai lui Ellie o întorsătură de prune. Pentru a-i accentua genele, rimelul este o necesitate. De acolo, alege un ruj asortat sau contrastant, in functie de stilul pe care il urmaresti. Nu uitați să puneți praf pe niște fard de obraz cu model pentru a da obrajilor lui Ellie o strălucire trandafirie înainte de a termina aspectul cu o vopsea frumoasă pentru gât. Finalizează-i transformarea Candy Cane Queen cu accesorii de păr, bijuterii și coafuri festive inspirate din trestie de bomboane.

Pregătește-te să „sanie” în timp ce alunecăm în a doua unitate, unde Ellie se transformă într-o regina orbitoare a Crăciunului. Aici, procesul de machiaj al lui Ellie începe cu farduri de pleoape inspirate de elemente de Crăciun, cum ar fi globuri strălucitoare, lumini sclipitoare și modele luxuriante de brad de Crăciun. Puteți experimenta diverse nuanțe și modele pentru a crea o ambianță de Crăciun care emană căldură și eleganță. Rimelul, rujul, vopseaua pentru față și vopseaua gâtului sunt toate la îndemână pentru a crea aspectul perfect de vacanță al lui Ellie. Pentru a adăuga un strop de spirit de Crăciun, coafurile și accesoriile sunt cufundate în magia Crăciunului, cu pălării de Moș Crăciun, vâsc și coarne de ren.

Pregătește-te pentru o transformare Holly Jolly în a treia și ultima unitate a acestui joc de machiaj de Crăciun gratuit. De data aceasta, Ellie se inspiră din personaje emblematice de Crăciun, care includ pe Rudolph, Moș Crăciun, Grinch, Spărgătorul de nuci și Regina Zăpezii. Crearea unui aspect unic cu un strop de creativitate inspirată de personaj oferă un nivel cu totul nou de entuziasm. Cu o selecție largă de farduri de pleoape, rimel, ruj, vopsea pentru față și vopsea pentru gât, posibilitățile sunt nesfârșite! Completați totul cu accesorii de păr cu tematică, bijuterii și coafuri pentru a întruchipa acel spirit de Crăciun.

Ellie Christmas Makeup este mai mult decât un simplu joc, este un amestec încântător de divertisment de sărbători și creativitate în machiaj. Cu posibilități nelimitate de personalizare și teme captivante, vă puteți prezenta abilitățile de machiaj în timp ce vă răsfățați cu o stropire de veselie de sărbători.

Distrați-vă de minune jucând jocul Ellie Christmas Makeup pentru fete online la Prinxy.app

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Crăciun de la Prinxy.app:

  1. Sărbătorile de iarnă ale iubitorilor
  2. Crăciunul roz al lui Kiki
  3. Fashion Box: Christmas Diva