Ellie: Maskne Face Care on Prinxy

Te joci Ellie: Maskne Face Care pe Prinxy

Povestea jocului Ellie: Maskne Face Care

Maskne este noua acnee și, împreună cu Ellie, veți învăța cum să o țineți sub control! Vino și alătură-te fetei noastre în acest joc de makeover free-to-play pentru fete numit Ellie: Maskne Face Care și învață de la faimosul guru de îngrijire a pielii cum să te descurci cu acneea ta, pe măsură ce completezi împreună rutina de acnee a lui Ellie!

Cauzat de un amestec de transpirație, produse cosmetice și contactul cu o mască de față care împiedică pielea să respire, maskne este aici pentru a ne complica și mai mult viața. Deci, dacă vă confruntați și cu izbucniri din cauza purtării unei măști, nu sunteți singur. Superba Ellie se confruntă cu asta din vara anului trecut, dar din fericire a aflat ce produse de cosmetică și cosmetice să folosească și cum să le ținem sub control. Începeți cu jocul de frumusețe Ellie: Maskne Face Care pentru fete și descoperiți pas cu pas rutina ei minimalistă de îngrijire a pielii de inspirație coreeană. Atunci pregătește-te să înveți și câteva dintre trucurile ei de machiaj! Din cauza coronavirusului, va continua să poarte masca în fiecare zi, dar știe exact cum să-și asocieze fardul cu măștile de față pe care le poartă. Ești curios să afli mai multe?

Rutina zilnică de înfrumusețare a lui Ellie începe cu un pas de curățare care este foarte important atunci când aveți de-a face cu maskne și nu o omite niciodată. A aflat că folosirea mai puține produse este mai bună pentru pielea ei, așa că menține la minimum numărul de produse implicate în rutina de curățare. Așa că vino și alătură-te lui Ellie în baia ei roz și, împreună, finalizează pasul de curățare, unul dintre cei mai importanți pași din acest joc de makeover ! Aplicați un demachiant delicat pe toată fața, apoi clătiți-l cu apă caldă. Apoi, aplică un demachiant pentru balsam și folosește peria de curățare care îi va curăța în profunzime porii. Cu două produse de curățare și o perie profesională, puteți reduce iritarea feței lui Ellie, dar mai sunt încă ceva de făcut. Aplicați o mască calmantă pe fața ei și lăsați-o să rămână câteva minute, apoi folosiți o rolă de jad pentru a-i masa fața. Acest lucru va ajuta la o absorbție mai rapidă a produselor din pielea ei. Și cu acest ultim pas, rutina zilnică de frumusețe a lui Ellie este completă.

Acum hai să descoperim trucurile ei de machiaj în continuare! Începeți cu aplicarea de protecție solară pe toată fața ei. Acesta este un pas pe care nu-l ratează niciodată când se ocupă de aspectul ei de machiaj și este, de asemenea, o lecție pe care nu ar trebui să o uiți. Obișnuiește-te să aplici protecție solară indiferent de anotimp. Pielea ta vă va recompensa cu un aspect sănătos și o strălucire naturală. Apoi aplicați un marcator pe vârful pomeților, câteva picături de fond de ten pe frunte, ochi și pomeți. Folosiți o perie pentru a distribui fondul de ten, apoi aplicați un balsam de buze hrănitor pe buze și continuați cu aplicarea machiajului.

În acest joc de machiaj online pentru fete, ne concentrăm mai mult asupra ochilor lui Ellie. Se pregătește să iasă, așa că jumătate din fața ei va fi acoperită de o mască colorată. Nu folosește niciodată machiaj greu sub mască, iar acest lucru este pentru a evita ca agitația ei să se înrăutățească. Dar asta nu înseamnă că nu poți înnebuni cu culorile pe care le folosești la ochii ei. Există o mulțime de opțiuni în trusa de machiaj a lui Ellie, așa că alege culoarea fardului care îți place cel mai mult. Apoi alegeți o culoare fard de obraz frumoasă pentru obraji, formați sprâncenele și completați machiajul pe jumătate al feței lui Ellie cu niște rimel. Acest tip de machiaj este unul dintre cele mai mari trucuri ale lui Ellie, iar voi fetele ar trebui să îl împrumutați și să îl aplicați și în viața reală.

E aproape gata! Ea are nevoie doar de o nouă mască de țesătură pentru a o menține în siguranță, în timp ce este în aer liber în timpul pandemiei coronavirusului, iar tu poți alege pe care să o folosești astăzi! Distrează-te minunat jucând jocul de makeover pentru fete Ellie: Maskne Face Care online pentru fete pe Prinxy.app!

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte jocuri Makeover prin Prinxy.app:

  1. Transformare extremă
  2. Reînnoirea mea proaspătă
  3. Extreme Makeover: Ediția Ellie