Extreme Makeover: Ediția Ellie on Prinxy

Te joci Extreme Makeover: Ediția Ellie pe Prinxy

Povestea jocului Extreme Makeover: Ediția Ellie

Asteptarea s-a sfarsit! Continuarea jocului nostru de succes Extreme Makeover este aici și de data aceasta chiar mai bună! Cu grafică actualizată, noi sarcini provocatoare și o mulțime de sfaturi și trucuri de frumusețe, în Extreme Makeover: Ellie Edition asistați la transformarea completă a unei fete drăguțe. Ești gata să încerci?

De data aceasta, o să vă alăturați adolescentei Ellie în multe locuri interesante de frumusețe în care se petrec transformări miraculoase. Jocul Extreme Makeover: Ellie Edition vă va duce într-o experiență de makeover pe mai multe niveluri în care fata noastră drăguță se transformă într-o domnișoară uimitoare și elegantă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de redare și să începeți drumul lung al unei transformări complete cu o primă sarcină.

Munca ta uimitoare de a transforma această fată drăguță începe cu o rutină de dimineață care include periajul și albirea minuțioasă a dinților. Utilizați ustensilele adecvate pentru a-i readuce pe față zâmbetul alb orbitor și apoi completați sesiunea de îngrijire orală cu o rutină de îngrijire a buzelor. Aplicarea unui balsam nutritiv pentru buze este obligatorie dacă doriți ca rujul ei să reziste mai mult, nu treceți peste acest pas. Apoi, ghidați-o printr-o întindere scurtă, dar eficientă, apoi continuați transformarea totală a lui Ellie cu o nouă sarcină care vă așteaptă. Te întrebi ce urmează?

Faceți clic pe al treilea balon de pe harta frumuseții și pregătiți-vă pentru a finaliza toți pașii rutinei de îngrijire a părului Ellie. În calitate de coafor, scoate-ți părul dezlegat, spălat și condiționat. Uscați-l cu suflare și apoi surprindeți-o pe Ellie cu o culoare de păr nou-nouță și o coafură nouă și șic. Frumusețea când joci jocuri de păr online este că te poți exprima și înnebuni cât vrei. De exemplu, culoarea părului semnată de Ellie este blondă aurie, dar în acest joc o puteți vopsi în orice culoare nouă doriți. Există atât pasteluri dulci, cât și culori îndrăznețe dintre care puteți alege și puteți amesteca culorile după cum doriți! Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci pregătește-te să îndeplinești una dintre cele mai complexe sarcini din acest joc de transformare pe mai multe niveluri pentru fete. Este timpul să vă demonstrați abilitățile de cosmetician și să scăpați de acneea urâtă care acoperă fața frumoasă a lui Ellie. Nu vă faceți griji, această sarcină de frumusețe este destul de similară cu cea pe care ați experimentat-o deja în jocul Extreme Makeover ... cu excepția de data aceasta, produsele cosmetice pe care le folosiți sunt mai bune. Parcurgeți toți pașii tratamentului facial profesional, scoateți coșurile și hrăniți-i pielea astfel încât să arate sănătoasă și strălucitoare.

Chipul ei este gata acum să se răsfețe cu o sesiune de machiaj colorată. Apăsați mai departe, îndrăzniți să deschideți trusa de machiaj profesională și înnebuniți jucându-vă cu toate acele produse uimitoare de machiaj. Creați machiajuri drăguțe cu diferitele culori disponibile și nu vă opriți până nu sunteți mulțumit de rezultatul final. Continuați și vedeți dacă puteți finaliza următoarea provocare a lui Ellie. Se pare că mâinile ei sunt un pic iritate și unghiile ei sunt un dezastru ... dar asta este ceva ce se poate descurca într-o sesiune de spa la mâini și o manichiură talentată - nu sunteți de acord cu mine, doamnelor?

Nu în ultimul rând, trebuie să alegeți ținuta zilei a lui Ellie. Scufundați-vă în garderoba ei chic-chic și distrați-vă prin răsfățarea tuturor acelor rochii uimitoare, bluze feminine și fuste chic. Ajut-o să încerce toate combinațiile care îți plac cel mai mult și apoi să alegi ținuta câștigătoare care să o îmbrace pentru ziua respectivă. Accesorizați-l pentru un aspect complet.

Și asta e un pachet! Arată uimitor! Faceți o fotografie a creației dvs. și decorați-o cu autocolante drăguțe și filtre funky. Distrează-te jucând jocul Extreme Makeover: Ellie Edition pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc de makeover online pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de frumusețe pe care ar trebui să le verificați:

  1. Transformare în flux
  2. Ellie Morning Routine
  3. Reînnoirea mea proaspătă