Machiaj pentru avatar on Prinxy

Te joci Machiaj pentru avatar pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj pentru avatar

Du-ți abilitățile de machiaj la nivelul următor cu acest joc de machiaj inspirat de Avatar! Olivia, Rose și Ashley vor asista în această seară la premiera noului film al lui Avatar și vor să-și inspire aspectul de machiaj din vibrația acestui film. Vino și ajută-le cu machiajul lor uimitor în timp ce joacă jocul de machiaj Avatar pentru fete!

Noul film Avatar este setat să fie o experiență cinematografică captivantă și uimitoare din punct de vedere vizual, și cu exclusivitatea noastră   joc de machiaj , experiența va depăși marile ecrane. Ești gata să explorezi planeta Pandora într-un mod mai la modă și mai feminină? Apoi, veniți și începeți cu Jocul Machiaj Avatar pentru fete și pregătiți-vă să creați aspectul perfect pentru avatarurile noastre frumoase.

În acest joc distractiv de fete , vei experimenta sute de opțiuni de machiaj, de la rujuri clasice la farduri de pleoape cu sclipici sălbatice. Dezlănțuiți-vă creativitatea și explorați culorile și modelele vibrante ale lumii Avatar în timp ce începeți să creați un machiaj unic pentru frumoasa Rose. Ea este primul exemplu despre cum machiajul inspirat de Avatar poate face orice aspect unic și distractiv. Cu acest joc de machiaj , poți să-ți creezi aspectul inspirat de Avatar și să-ți arăți creativitatea. Rose a cerut un machiaj complex pentru ochi, așa că ar trebui să vă concentrați pe evidențierea ochilor ei albaștri cu nuanțele voastre preferate de albastru, sclipici și rimel. Apoi îi poți completa machiajul cu buze albastre sau mov și câteva accesorii cool. Ești gata să descoperi următorul look de machiaj vibrant?

Următoarea pe podium este Olivia, iar tu te apuci de un look complet al feței și gâtului pentru ea. Alege-i fardul de pleoape și rujul, apoi concentrează-te pe a-și acoperi fața într-un design sofisticat. Am folosit un albastru metalic pentru fardul ei și ruj roz pudrat pe buze. Acesta a fost unul dintre look-urile mele preferate, dar puteți fi îndrăzneț și alegeți ruj albastru și machiaj sofisticat pentru ochii ei.

Nu în ultimul rând, o avem pe Ashley. Ea merge pentru machiaj pentru jumătate de față și gât. Cât de tare este asta? Aveți tot ce aveți nevoie disponibil în trusa de machiaj Ashely, așa că nu ezitați să încercați tot ce vă place înainte de a vă decide asupra look-ului câștigător. Cu acest joc de machiaj, vei obține o adevărată experiență Avatar – așa că fii creativ și devii un expert în machiaj Avatar!

Distrați-vă de minune jucând jocul Avatar Make Up online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de machiaj de la Prinxy.app:

  1. Prinxy Winterella
  2. Tendințe florale TikTok
  3. Studio de machiaj - Halloween