Kylie Jenner Beauty Routine on Prinxy

Te joci Kylie Jenner Beauty Routine pe Prinxy

Povestea jocului Kylie Jenner Beauty Routine

Credeți sau nu, regimul de frumusețe al lui Kylie Jenner implică utilizarea produselor de bază și, chiar dacă are acces la un arsenal de produse de înfrumusețare, îi place să o păstreze simplă. Vrei să afli mai multe despre asta? Vino și joacă-te la Kylie Jenner Beauty Routine Makeover Game pentru fete online la Prinxy.app și află de la acest tânăr mogul de frumusețe cum să-ți păstrezi fața curată și strălucitoare în doar câțiva pași ușor de urmat.

În acest joc de celebritate online pentru fete, veți găsi două dintre rutinele de frumusețe ale lui Kylie. La începutul jocului, ea te va învăța cum să ai grijă de tenul tău după o zi lungă și apoi îți va împărtăși câteva dintre sfaturile și trucurile ei de machiaj. Ceea ce este important de reținut este că nu produsele în sine asigură un ten radiant, ci o rutină de îngrijire zilnică. Nu trebuie să o săriți niciodată!

Kylie Jenner își aduce rutina zilnică de frumusețe în acest joc online pentru fete, iar voi, doamnelor, nu puteți rata tutorialul de frumusețe pe care îl puteți găsi în el. Deci, sunteți gata să descoperiți câteva dintre sfaturile și trucurile ei de frumusețe? Alăturați-vă faimosului magnat de frumusețe pentru a începe cu acest joc de frumusețe online pentru fete și începeți prin parcurgerea tuturor pașilor rutinei sale de frumusețe de seară. Spală-i fața cu spumă delicată și apoi folosește-i scrubul favorit pentru nucă pentru a îndepărta celulele moarte de pe față. Nu înlocuiți niciodată un exfoliant pentru față de farmacie cu ingrediente uscate pe care le puteți găsi în propria bucătărie. În timp ce îndepărtează celulele moarte de pe față, acestea sunt prea abrazive și vă pot afecta tenul. Apoi, umeziți un disc de bumbac cu câteva picături de toner de lapte vanilat și bateți-l ușor pe toată fața. Această procedură va elimina orice produs rămas de pe fața ei. Bună treabă, doamnelor. Aplicați apoi serul de vitamina C, o cremă hidratantă ușoară și o cremă pentru ochi care se va ocupa de cercurile întunecate de sub ochi. Asta e tot! Cu 7 produse de bază, tenul ei este curat și gata să se regenereze peste noapte. În continuare, să descoperim și rutina ei de machiaj!

Pe pagina următoare a acestui joc de machiaj online, puteți afla cum să obțineți machiajul dvs. cu aspect natural la fel ca al lui Kylie. Pur și simplu aplicați cosmeticele de frumusețe în ordinea corectă și ajutați-o pe Kylie Jenner să facă față aspectului ei zilnic de machiaj. Ai observat că își hidratează fața și buzele înainte de orice? Hidratarea este baza machiajului cu un finisaj natural, așa că nu uitați să presărați ceață de apă pe toată fața și să aplicați un pic de balsam de buze înainte de a aplica celelalte produse cosmetice. Ești pregătit pentru încă ceva?

Acum, ce zici de o sesiune de îmbrăcare a vedetelor? Continuați și alegeți o ținută cool pentru această frumoasă stea a realității. În acest joc de îmbrăcat Kylie Jenner, veți găsi o mulțime de piese vestimentare șic în culori pastel minunate. Selectați-le pe cele care vă plac cel mai mult, puneți-le în combo-uri cu fălci și îmbrăcați-o pe Kylie Jenner după cum doriți. Nu uita să-ți accesorizezi ținuta pentru un look complet!

Distrează-te minunat jucând jocul Kylie Jenner Beauty Routine pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri cu celebrități pe care ar trebui să le verificați:

  1. BFF-uri celebre
  2. Surorile celebrităților se despart
  3. Supermodel Fashion Lookbook