Pregătirea nunții Ariana on Prinxy

Te joci Pregătirea nunții Ariana pe Prinxy

Povestea jocului Pregătirea nunții Ariana

Ariana Grande s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, dar detaliile despre ziua fericită nu au fost încă făcute publice. Noi, cei de la Prinxy, ne-am imaginat cum au decurs pregătirile pentru ziua cea mare și le-am pus împreună într-un joc de nuntă pentru fete pe care l-am numit Ariana Wedding Prep. Doamnelor, sunteți curioase să descoperiți selecția de rochii de mireasă frumoase pe care am pregătit-o pentru cântăreața noastră preferată? Atunci grăbește-te și începe cu jocul Ariana Wedding Prep pentru fete!

După cum probabil ați citit deja online, ceremonia a fost mică și intimă, cu doar câteva persoane invitate să sărbătorească ziua cea mare. În jocul nostru de îmbrăcăminte gratuit , Kendall Jenner și Gigi Hadid au ajuns și ele pe lista scurtă. Dar nu sunt oaspeți obișnuiți. În jocul nostru, Kendall și Gigi joacă rolul domnișoarelor de onoare ale Ariana. Asa ca sa incepem pregatirile pentru nunta Ariana alegand cele mai bune look-uri pentru domnisoarele ei de onoare. În primul rând, călătorim la casa lui Kendall, unde poți să sapi prin garderoba ei impresionantă. În ea, veți găsi atât rochii fascinante care mătura podeaua, cât și topuri elegante pe care le puteți asorta cu fuste midi. Verificați-le, puneți-o să încerce toate piesele vestimentare care vă plac și apoi alegeți ținuta care vă place cel mai mult. Apoi, accesorizează ținuta aleasă cu o pereche de tocuri de designer, bijuterii statement și un updo elegant. Pentru a completa aspectul de domnișoară de onoare al lui Kendall, alege și un buchet de flori. Super treabă, doamnelor! Acum să trecem la casa lui Gigi!

Gigi Hadid este a doua domnișoară de onoare a Ariana în jocul nostru exclusiv de celebrități . Gigi este una dintre cele mai bune prietene ale Ariana și a fost încântată să fie invitată să meargă pe culoar înaintea prietenului ei în ziua nunții ei mari. Dar cu ce ar trebui să poarte? Poți alege o ținută care se potrivește cu cea a lui Kendall sau poți alege ceva diferit. Există nouă rochii din care să alegi și o mulțime de combinații pe care le poți face cu selecția ei de top și fund. Nu uita să accesorizezi odată ce te-ai hotărât asupra ținutei câștigătoare. Nu în ultimul rând, este timpul să avem grijă și de aspectul miresei noastre. Mergeți la casa Ariana din Montecito și, în calitate de organizator personal de nuntă, ajută-ne mireasa roșie să se pregătească să meargă pe culoar arătând uluitor.

În primul rând, să-i machiăm! O sesiune distractivă de frumusețe începe în continuare, iar tu vei recrea machiajul de nuntă al Ariana. Surprinzător sau nu, Ariana a ales un machiaj natural în ziua nunții sale, iar noi îl acoperim în detaliu în jocul nostru de machiaj pentru fete! Începeți prin a aplica câteva picături de fond de ten pe față. Folosește un beauty blender pentru a distribui fondul de ten pe față, apoi aplică niște iluminator și un fard de obraz cu piersici. Alege culori maro calde pentru fardul ei de pleoape, aplică niște rimel și ruj nude. Grozav, acum este gata să încerce niște rochii. După cum știm, Ariana a optat pentru o rochie albă super simplă în ziua nunții, dar în jocul nostru de îmbrăcare a celebrităților veți găsi o varietate atât de mare. Rochiile noastre au fost împrumutate din țara fanteziei și toate îi arată grozav. Pune-o să le încerce pe toate și apoi alege-l pe cel câștigător. Accesorizează-l cu bijuterii strălucitoare, tocuri, un voal din dantelă și un buchet de flori. În cele din urmă, salvează-ți creația și distribuie-o prietenilor tăi!

Distrați-vă de minune jucând jocul Ariana Wedding Prep pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de nuntă de la Prinxy.app:

  1. Nunta mea perfectă
  2. Nunta Cerească a Elsei
  3. Planificatorul meu de nuntă perfect