Nunta verde de primăvară a Tianei on Prinxy

Te joci Nunta verde de primăvară a Tianei pe Prinxy

Povestea jocului Nunta verde de primăvară a Tianei

Prințesa Tiana a dorit întotdeauna să se căsătorească într-o zi verde de primăvară, iar astăzi visul ei din copilărie este pe cale să se împlinească! Prințul ei îi dă nunta viselor ei și abia așteaptă să meargă pe culoar pentru el. BFF-urile ei, Ariel și Elsa, sunt domnișoarele de onoare ale sale, iar voi, doamnelor, sunteți, de asemenea, invitați să vă alăturați distracției. O vei ajuta pe prințesa Tiana să-și arate mireasa în acest joc de îmbrăcat gratuit pentru fete numit Nunta verde de primăvară a lui Tiana ?

După cum s-ar putea să știți deja, culoarea preferată a Tianei este verde de primăvară, deci de aceea ea și Naveen au ales-o drept culoarea nunții lor. Au stabilit deja toate detaliile zilei nunții lor și trebuie doar să te îmbraci cu mireasa și cu domnișoarele de onoare. Ești gata să începi? Primul care vă descoperă abilitățile de consilier de modă este prințesa Ariel ! Răsfoiți toate selecțiile de rochii elegante și alegeți-vă favorita cu care să o îmbrăcați. Poate fi lungă sau scurtă, tipărită sau într-o frumoasă culoare pastel. Îmbracă-l pe Ariel în cele care îți plac cel mai mult, alege-ți preferatul și apoi accesorizează-l cu tocuri de designer, un clutch elegant și câteva bijuterii. Pentru Elsa , alege o rochie verde fără bretele și un fascinant fantezist pentru un look complet.

Apoi, este timpul să ne îmbrăcăm mireasa roșie. In acest joc de printese pentru fete, parul ei lung si castaniu a fost deja amenajat intr-un coc casual, asa ca te poti concentra pe rochia ei de mireasa. Selecția de rochii de mireasă disponibile la dispoziția dumneavoastră în acest joc de nuntă este destul de impresionantă. Printre toate rochiile albe puteți găsi câteva rochii verzi minunate care urmează tema aleasă pentru tema nunții Tianei. Pe care o vei alege? Completați rochia de mireasă aleasă cu un voal delicat, un buchet verde și bijuterii strălucitoare.

Distrează-te minunat jucând jocul Tiana's Spring Green Wedding pentru fete online la Prinxy.app!

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de nuntă prin Prinxy.app:

  1. Transformarea nunții prințesei
  2. Acum și apoi: Nunta prințesei
  3. Acum și apoi: ziua nunții Ellie