Wedding Battle: Classic Vs Modern on Prinxy

Te joci Wedding Battle: Classic Vs Modern pe Prinxy

Povestea jocului Wedding Battle: Classic Vs Modern

Ai auzit asta? Sunt clopotele de nuntă care sună în lumea fanteziei! Două cupluri minunate se căsătoresc astăzi, iar celebrarea nunții lor a devenit un război de mireasă pe care nu ai vrea să-l ratezi. O nuntă clasică și o nuntă modernă intră astăzi în bătălia modei și va fi un singur câștigător. Ce temă de nuntă crezi că va câștiga? Să aflăm cum să începem cu Wedding Battle: Classic Vs Modern dress up joc pentru fete online la Prinxy.app!

Dar mai întâi ar trebui să întâlnim cuplurile norocoase. Pe de o parte, avem pe frumoasa fashionistă Ellie și pe ea, care va fi în curând bărbatul lui Ken. Pe de altă parte, avem regina Elsa și Jack Frost. Ambele mirese sunt dornice de stiluri diferite, iar în acest joc de nuntă online pentru fete, veți putea ajuta fiecare viitoare mireasă să arate uimitoare îmbrăcată în rochia care se potrivește cel mai bine stilului ei. În timp ce Ellie iubește rochiile de mireasă extravagante, cu croieli moderne, pene false și o mulțime de mărgele strălucitoare, Elsa este ideală pentru rochii clasice de dantelă, în alb strălucitor. Disputa modei se află în centrul atenției și, cu ajutorul dumneavoastră, vom afla cine are cel mai tare stil de mireasă. Așa că începeți cu acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete și, pe măsură ce planificatorul lor de nuntă decide cu privire la rochiile de mireasă câștigătoare, și la bijuteriile declarative pe care mirii noștri le vor purta în cea mai importantă zi din viața lor.

Apăsați butonul de redare pentru a vă alătura acestora și fiți pregătiți să descoperiți cine va fi prima mireasă din rând care vă va descoperi abilitățile de stil. Acest joc prințesă începe cu un raid rapid în dulapul uimitor al lui Ellie. Ești gata să arunci o privire? Chiar de la prima vedere, veți vedea că preferă aspectele extravagante, rochiile de mireasă pe care le deține fiind disponibile într-o mare varietate de culori și stiluri. Dar așteaptă să vezi până când începe să le încerce! Cu siguranță se potrivesc stilului ei! Când vine vorba de accesorii, Ellie este norocoasa proprietară a celor mai tari bijuterii cu diamante văzute vreodată. Pur și simplu selectați un set care se potrivește cu ținuta aleasă. Apoi, completează-i aspectul de mireasă cu o nouă coafură. Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci nu ezitați să aruncați o privire și în garderoba Elsei. Continuați să jucați acest joc online joc de modă pentru fete, răsfoiți prin garderoba lui Elsa și vedeți ce aspect clasic de mireasă puteți confecționa pentru Frozen Queen. Îi place pur și simplu rochiile elegante, bijuteriile ei sunt toate mărgele în pietre prețioase, iar selecția ei de ghearele este etichetată de designer. Amestecă și asortează-ți preferatele și asigură-te că arată minunat în timp ce merge pe culoar.

Luați tot timpul de care aveți nevoie și distrați-vă, ajutând cele două mirese să aleagă cele mai bune ținute pentru competiția de modă. Nu te opri până nu ești mulțumit de rezultatul final. O nouă bătălie de modă este pe cale să înceapă, cine crezi că va fi câștigătorul nostru?

Distrează-te minunat jucând Bătălia de nuntă: Clasic Vs Modern online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri de nunta ar trebui să verificați:

  1. BFFs Wedding Prep
  2. Rochie de mireasa pentru Ariana
  3. Planificatorul meu perfect de nuntă