Machiaj instant: mireasă on Prinxy

Te joci Machiaj instant: mireasă pe Prinxy

Povestea jocului Machiaj instant: mireasă

Cu aproape fiecare aspect al ansamblului ei de mireasă bifat pe lista de sarcini, tot ce mai rămâne de făcut este să găsești o inspirație de machiaj care să completeze aspectul ei de mireasă. Din fericire, ea te are ca artist personal de machiaj și unele dintre cele mai frumoase idei de machiaj de nuntă pentru orice tip de mireasă. În acest joc de nuntă gratuit pentru fete, ești provocat să creezi un aspect natural, un aspect îndrăzneț și un aspect plin de farmec pentru viitoarea noastră roșie. Încercați-le pe toate și găsiți aspectul perfect de machiaj pentru fata dvs.!

Începeți cu jocul Insta Makeup: Mireasă pentru fete și începeți distracția cu o sesiune rapidă de producător de păpuși. Personalizați pielea Sophiei cu o culoare nouă, apoi alegeți o culoare drăguță a părului pentru a evidenția frumusețea ochilor ei și nu uitați să răsfoiți, de asemenea, marea varietate de accesorii de mireasă. Alegeți o tiară de prințesă sau niște agrafe de păr cu pietre prețioase, selectați și un voal de mireasă, o pereche de cercei strălucitori și un colier cu mărci. Apoi, pregătiți-vă să experimentați câteva culori reci, pe măsură ce creați trei lookuri unice de machiaj pentru mireasa noastră viitoare. Dar nu înainte de a-și pregăti tenul aplicând o cremă hidratantă hrănitoare, conturantă și un marcator pe cele mai înalte puncte ale feței.

Primul aspect de machiaj pe care îl încercați este aspectul natural . Culorile nud naturale, nuanțele de bej și roz deschis, tonurile de ciocolată, rujul mat, genele subtile sunt opțiunile care vă vor ajuta să creați un aspect clasic de mireasă pentru tânăra Sophia. Ridicați orice perie doriți, selectați culoarea fardului care vă place cel mai mult și colorați zona evidențiată cu accidente delicate. Curlează-ți genele, aplică rimel și colorează-i buzele într-o culoare naturală. Ești pregătit pentru încă ceva?

Apoi, să încercăm machiajul îndrăzneț în continuare! Culorile îndrăznețe și neonul nu ar fi niciodată prima ei alegere, dar aceasta este șansa dvs., doamnelor, să o surprindeți cu un aspect uimitor. Placa de culoare disponibilă pentru acest al doilea machiaj este atât de impresionantă încât fetelor le va fi greu să nu mai jucați. Culorile vibrante, nuanțele închise de gri, albastru și violet, o selecție impresionantă de ochi și genele lungi sunt opțiunile care vă vor ajuta să creați un aspect de machiaj cu adevărat îndrăzneț pentru îndrăzneața noastră mireasă. Completați ochii cu buzele pline în nuanțe sau mergeți mari cu o nuanță îndrăzneață de ruj. Presărați niște spray de reglare și fiți pregătiți să descoperiți al treilea aspect de machiaj echipa noastră Prinxy pregătită pentru Sophia.

Surprinzător sau nu, al treilea aspect de machiaj pe care l-am prezentat în acest joc de machiaj online pentru fete este aspectul de machiaj plin de farmec. O notă de strălucire a ochilor, combinată cu o umbră moale, mată, maro, este sufocantă, dar sofisticată. Aplicați niște pietre pentru un efect prețios și echipați-vă cu o nouă buză și o conturare subtilă.

Când ai terminat, salvează-ți creația și împărtășește-o și cu prietenii tăi! Distrează-te minunat jucând jocul Insta Makeup: Mireasă pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte Jocuri de nuntă prin Prinxy.app:

  1. BFFs Wedding Prep
  2. Planificatorul meu perfect de nuntă
  3. Ellie și Eliza Wedding Crashers