Jenner Sisters Coafuri infricosatoare on Prinxy

Te joci Jenner Sisters Coafuri infricosatoare pe Prinxy

Povestea jocului Jenner Sisters Coafuri infricosatoare

Este sezonul de Halloween și toată lumea a înnebunit cu costumele de anul acesta! Dar nu la fel de nebune ca fetele din familia Kardashian-Jenner. Ei s-au angajat să fure lumina reflectoarelor cu costumele lor infricosatoare, așa că i-au cerut celebrului Kanye West să-i ajute să facă față aspectelor lor terifiante de Halloween. Vă puteți alătura pregătirii în jocul de celebritate Jenner Sisters Spooky Hairstyles pentru fete. Joacă-l astăzi și inspiră-te pentru propriul tău look înfiorător de Halloween!

Chiar dacă îți poate veni foarte greu să crezi, Kanye West este foarte talentat când vine vorba de coafură. Se ocupă de coafurile zilnice ale lui Kim de ani de zile, iar acum a luat cu bucurie provocarea de a-și stiliza și cumnatele. Kendall Jenner și Kylie Jenner se concentrează pe coafuri în afara acestei lumi, iar voi fetele sunteți invitați să obțineți sfaturi și trucuri din acest joc online de păr pentru fete.

Joacă acest nou joc de păr cu tematică Halloween pentru fete numit Jenner Sisters Spooky Hairstyles și fii pregătit să-i ajuți pe Kendall Jenner și Kylie Jenner să se ocupe de coafurile lor de Halloween! Selectați prima fată pe care doriți să o ajutați să vă pregătiți mai întâi, apoi o coafură din cele trei opțiuni pe care le aveți la dispoziție. Apoi ghidați-l pe Kanye West pas cu pas în timp ce voi doi încercați să-l creați. Tăiați, piepteniți, stilizați și creați coafuri voluminoase și unice pentru clienții dvs. celebri. Când ați finalizat sarcina de coafare, puteți, de asemenea, să vă puneți la încercare abilitățile de stilist și să alegeți și costumele lor de Halloween. În acest joc online de îmbrăcat pentru fete, veți găsi multe costume înfricoșătoare din care să alegeți. Între toate opțiunile, puteți găsi costume și accesorii Wonder Woman, costume pentru fete de dovleac, salopete Spider Girl și multe altele. Nu uitați să completați și aspectele lor infricosatoare cu picturi de față dramatice.

Provocați-vă să recreați toate cele șase coafuri prezentate în acest joc online pentru fete cu temă de Halloween. Obțineți-vă propriul look de Halloween inspirat de aceste celebrități populare și simțiți-vă liber să împărtășiți creațiile dvs. cu prietenii voștri! Distrează-te jucând jocuri de Halloween online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri gratuite de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Kardashians Spooky Make Up
  2. Halloween în pădurea fermecată
  3. Tutorial de machiaj prințesă Halloween