Kardashians Spooky Make Up on Prinxy

Te joci Kardashians Spooky Make Up pe Prinxy

Povestea jocului Kardashians Spooky Make Up

Halloween-ul este în spatele colțului, iar anul acesta sunteți invitați să-l sărbătoriți cu trei surori celebre. Kim Kardashian, Kylie Jenner și Kendall Jenner își pregătesc aspectul pentru viitoarea lor petrecere de Halloween, iar voi, doamnelor, vă puteți alătura pregătirii în jocul celebrității Kardashians Spooky Make Up pentru fete. Începeți și inspirați-vă pentru propriul costum înfiorător de Halloween!

După cum s-ar putea să știți deja, Kardashianii fac fiecare eveniment cu stil, iar petrecerea de Halloween nu face excepție. Pe lângă decorațiunile înfricoșătoare pe care le folosesc pentru a-și decora casele pentru cea mai întunecată noapte a anului, se asigură, de asemenea, că aleg cele mai noi costume pentru petrecerea de Halloween. Dar anul acesta, au decis să meargă și mai departe cu aspectul lor, așa că își vor completa costumele cu modele de fețe înfricoșătoare. Și, băiete, cu siguranță au niște idei super cool! Dar ei ar putea să vă folosească de ajutorul dvs. și aici vă faceți pasul ca artist personal de machiaj.

Joacă acest nou joc de machiaj tematic de Halloween pentru fete numit Kardashians Spooky Make Up și fii pregătit să-i ajuți pe Kendall Jenner, Kylie Jenner și Kim Kardashian să facă față aspectului lor de machiaj de Halloween! Selectați prima fată pe care doriți să o ajutați să vă pregătiți mai întâi, apoi urmați instrucțiunile noastre pas cu pas pentru a crea un aspect infricosator. Fiecare stea de realitate aduce două opțiuni unice de machiaj înfricoșător pentru care poți alege, iar tu o poți alege pe cea pe care vrei să o recreezi. Apoi, urmați instrucțiunile pas cu pas pentru ao realiza. Unele modele de fețe înfricoșătoare sunt mai complexe și vor necesita multă răbdare și altele mai multe produse cosmetice, în timp ce altele sunt mai ușor de făcut, dar necesită o anumită precizie. Luați-vă timpul, desenați liniile perfecte, aplicați pietre strălucitoare și genele false pentru un aspect complet și dramatic.

Provocați-vă să recreați toate cele șase înfățișări prezentate în acest joc online de machiaj cu temă de Halloween pentru fete. Obțineți-vă propriul look de Halloween inspirat de aceste celebrități populare și simțiți-vă liber să împărtășiți creațiile dvs. cu prietenii voștri! Distrează-te jucând jocuri de Halloween online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri gratuite de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Stilist de Halloween
  2. Machiajul meu de Halloween
  3. Halloween în pădurea fermecată