Extreme Makeover: Harley Edition on Prinxy

Te joci Extreme Makeover: Harley Edition pe Prinxy

Povestea jocului Extreme Makeover: Harley Edition

Ce primești când încrucișezi un răufăcător cu un guru al frumuseții? Unul dintre cele mai bune jocuri de makeover pe care le-ați jucat până acum! Pregătește-te să te alături domnișoarei Harley Queen în transformarea ei totală dintr-un răufăcător feroce într-o întreagă adorabilă, în timp ce joci jocul Extreme Makeover: Harley Edition pentru fete online pe Prinxy.app!

Extreme Makeover: Harley Edition este al treilea joc din seria noastră de jocuri Extreme Makeover, iar de data aceasta este și mai bine! Cu o grafică actualizată, noi sarcini provocatoare și o mulțime de sfaturi și trucuri de frumusețe, în Extreme Makeover: Harley Edition asisti la transformarea completă a unuia dintre cei mai emblematici răufăcători ai tuturor timpurilor, care își dorește și el să fie drăguț. Deci, ce modalitate mai bună de a-i arăta cât de mult o iubim decât dându-i un makeover extrem?

Jocul începe prin a oferi tenului ei un impuls strălucitor cu produsele și cremele potrivite. Folosește un demachiant pentru a începe rutina de dimineață, apoi trage acele coșuri roșii și folosește o pensetă profesională pentru a-i modela sprâncenele. Aplică-i pe față o mască cu citrice și un strat de balsam de buze pentru a-i hidrata buzele. Intrarea în rutina de îngrijire a pielii a lui Harley necesită ceva timp suplimentar, deoarece există atât de multe produse pe care îi place să le folosească, dar partea cea mai bună este că poți face toate acestea în timp ce înveți câteva sfaturi și trucuri grozave de frumusețe - pentru că cui nu-i place să învețe ceva nou în timp ce joci jocuri online makeover ?

Jocul continuă cu tine îndepărtând culorile ei caracteristice de pe păr și apoi lucrând la machiajul ei. Urmați instrucțiunile pas cu pas furnizate în jocul nostru de păr pentru a finaliza rutina de îngrijire a părului, coafați-l în valuri jucăușe de plajă sau într-o coadă de cal împletită romantică și apoi decideți dacă doriți să îl vopsiți într-o culoare nouă sau dvs. Aș dori să-l las auriu strălucitor. Super treabă, doamnelor! Acum, ce zici de niște machiaj?

Începeți să jucați jocul de machiaj selectând cea mai bună nuanță de fond de ten și corector pentru superba noastră Harley. Apoi, aplică și un iluminator și apoi începe să te joci cu varietatea de culori disponibile în trusa ei de machiaj. Nuantele calde de maro, amestecurile indraznete de verde si violet sau nuantele pastelate sunt cateva dintre optiunile tale in ceea ce priveste culorile fardului de pleoape. Alege-le pe cele care îți plac cel mai mult și apoi completează machiajul pentru ochi Harley cu rimel negru. Răsfoiește în continuare selecția ei de rujuri și apoi completează noul aspect de machiaj cu o nuanță frumoasă de fard de obraz.

După ce ai terminat cu sesiunea de machiaj, poți alege din diferite ținute pe care ea să le poarte în timp ce își face manichiura profesională. Îmbrăcați-o în ceva feminin și super colorat, astfel încât să își poată plimba lucrurile pe străzile din Gotham City. Puteți chiar să vă asigurați că are accesoriile perfecte!

Distrați-vă de minune jucând Extreme Makeover: Harley Edition online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri Makeover de la Prinxy.app:

  1. Transformare extremă  
  2. Ellie: Maskne Face Care
  3. Extreme Makeover: Ellie Edition