Frozen Christmas: Extreme House Makeover on Prinxy

Te joci Frozen Christmas: Extreme House Makeover pe Prinxy

Povestea jocului Frozen Christmas: Extreme House Makeover

Cu ultimele vacanțe de toamnă, Regina Elsa este acum gata să înceapă să-și transforme casa într-o adevărată țară a minunilor de iarnă! Anul acesta a pus mâna pe unele dintre cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, iar acum poate începe redecorarea pentru sărbătorile de iarnă. Vrei să te alături distracției? În jocul Frozen Christmas: Extreme House Makeover pentru fete, o ajutați pe Elsa să aducă bucăți de Arendelle în acest pustiu înghețat în timp ce voi două doamne decorați casa Elsei de Crăciun. Distrează-te făcând-o!

Niciodată nu este prea devreme pentru a începe decorarea de Crăciun, nu sunteți de acord, fetelor? Atunci să ne apucăm de treabă, dar nu înainte de a o ajuta pe regina Elsa să își aleagă mai întâi ținuta confortabilă de iarnă. În garderoba de iarnă a Elsei, veți găsi multe pulovere confortabile, fuste mici, blugi și chiar câteva rochii tricotate colorate din care să alegeți. Îmbracă-o în ținuta ta preferată de iarnă, iar apoi împerechează selecția ta cu o eșarfă pufoasă, cu mănuși sau chiar cu drăguțe accesorii de păr de Crăciun. Încă mai căutați pantofii? Nu există! Iarna aceasta, Elsa s-a angajat să nu lase să treacă o zi fără să meargă la patinaj cu BFF-urile ei! În acest joc de îmbrăcăminte online pentru fete, ești provocat să împerechezi costumele zilnice ale Elsei cu patinele la modă. Bună treabă, doamnelor! Sunteți gata să vă demonstrați abilitățile de designer în continuare?

Apoi, ia o haină pentru a te încălzi și alătură-te lui Elsa în aer liber. Este timpul să îi dai casei Elsei un makeover de Crăciun! Sună distractiv, nu? Am pregătit deja tot ce aveți nevoie pentru această activitate distractivă. Puteți începe să vă jucați cu ei și să veniți cu o schimbare extremă de Crăciun pentru casa Elsei. Răsfoiți printre filele de categorii disponibile în partea dreaptă a ecranului și alegeți dintr-o mare varietate de coroane de vacanță lucrate manual, lumini colorate, copaci și alte decorațiuni tematice pe care doriți să le utilizați. Bine făcut! Ești pregătit pentru o altă sarcină de decorare? Apoi, mergeți la inelul de gheață și ajutați-o pe Elsa să înfrumusețeze și acest loc.

Pregătirile Elsei pentru viitoarele sărbători de iarnă nu ar fi complete fără ca ea să decoreze un pom de Crăciun. Întoarceți-vă acasă și finalizați împreună această nouă sarcină de designer pe lista de sarcini a Elsei. Există multe ornamente de copac disponibile la dispoziția dumneavoastră în acest joc de decorare pentru fete și puteți folosi literalmente tot ce vă place. Răsfoiți-le pe toate și alegeți dintr-o selecție impresionantă de globuri strălucitoare, bastoane de bomboane roșii și albe, turtă dulce de casă, lumini colorate și chiar ghirlande cele care vă plac cel mai mult. Nu uitați să alegeți și un teanc frumos de cadouri frumos împachetate pe care să le puteți pune sub brad.

Nu în ultimul rând, alege un look festiv pentru Olaf, prietenul fidel al Elsei. Omul de zăpadă funky ar putea folosi cu siguranță o nouă ținută pentru sărbătorile de iarnă . Distrează-te minunat jucând jocul Frozen Christmas: Extreme House Makeover pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Crăciun pe care ar trebui să le verificați:

  1. Cadouri de Crăciun Mania
  2. Cum a furat Harley Crăciunul
  3. Princesses In Christmasland