Vacanțe de iarnă BFFs on Prinxy

Te joci Vacanțe de iarnă BFFs pe Prinxy

Povestea jocului Vacanțe de iarnă BFFs

Intră în sărbătorile de iarnă împreună cu acești doi BFF! Anna și Catherine se pregătesc să sărbătorească sărbătorile de iarnă împreună cu familiile lor, iar voi doamnele sunteți invitați să vă alăturați distracției! În jocul BFFs Winter Holidays pentru fete, o ajutați pe Anna să împărtășească cu prietena ei obiceiurile tradiționale de Crăciun pe care le urmează familia ei, iar de la Catherine veți afla mai multe lucruri despre Hanuka!

Întrucât Crăciunul și Hanuka sunt în aceeași perioadă, anul acesta, la Prinxy.app, am decis să vă surprindem doamnele cu acest joc uimitor de îmbrăcat și decorat care acoperă tradițiile acestor două sărbători de iarnă. În timp ce Crăciunul este sărbătorit pe 25 decembrie și este atât o sărbătoare religioasă sacră, cât și un fenomen cultural și comercial la nivel mondial, Hanuka începe în ajunul Kislevului 25. În calendarul evreiesc, Kislev are loc aproximativ în aceeași perioadă cu decembrie. Această sărbătoare evreiască include o serie de ritualuri care se efectuează în fiecare zi pe parcursul sărbătorii de opt zile. Deci, ești gata să sapi mai mult?

Atunci să începem distracția cu un joc de îmbrăcat ! În primul rând, o vei ajuta pe Anna să găsească ținuta perfectă de Crăciun. Puloverele urâte, papucii de ren, jambierele și rochiile cu modele de fulgi de zăpadă sunt alegerile Anei pentru sărbătorile de iarnă. Amestecă și asortează piesele tale de îmbrăcăminte preferate și găsește look-ul perfect de Crăciun pentru fata noastră. Atunci nu ratați șansa de a naviga și prin garderoba lui Catherine. Deși sărbătoarea evreiască a Hanukkah nu are o ținută tradițională, Catherine deține o selecție specială de pulovere imprimate cu stele, papuci împodobiți cu dreideluri, jambiere și rochii cu menore pe care îi place să poarte în timpul săptămânii festive a Festivalului evreiesc Lumini. Ajută-o să-și formeze și ținuta cu tematică de vacanță.

Mare treabă până acum, doamnelor! Acum, să le ajutăm pe aceste fete să își decoreze casele pentru sărbătorile de iarnă. Cu Anna, decorați un pom de Crăciun superb și șemineul, asigurându-vă că sufrageria ei este complet decorată de Crăciun. Cu Catherine, veți afla cum evreii își decorează casele pentru sărbătoarea Hanuka. Deci, continuați și agățați-vă de ornamente de ghirlande pe perete, apoi ajutați-o pe Catherine să aleagă câteva cadouri pentru familia ei, apoi decideți-vă o menorah de lux. Menorah Hanukkah este un candelabru cu nouă ramuri aprins în timpul sărbătorii pentru a celebra miracolul Hanukkah și ar trebui să lumineze camera de zi a Catherinei în timpul sezonului de vacanță.

Nicio pregătire pentru vacanța de iarnă nu ar fi completă fără un pic de coacere , așa că fii pregătit să-ți arăți abilitățile de gătit în continuare. Mama Annei și-a copt delicioasele prăjituri de turtă dulce și, ca întotdeauna, Anna este însărcinată cu decorarea lor. Împreună puteți decide aspectul lor festiv, în timp ce vă jucați cu glazuri colorate, stropi și opțiuni de față funky. Catherine are și o rețetă delicioasă și abia așteaptă să ți-o împărtășească. Împreună cu Catherine, veți face niște gogoși delicioase. Testați-vă din nou abilitățile de patiserie și decorați aceste gogoși delicioase cât mai colorate.

Distrează-te minunat jucând acest joc de vacanță pentru fete numit BFFs Vacanțe de iarnă online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt încă trei jocuri de Crăciun ar trebui să joace următor:

  1. Surorile Dramă de vacanță de iarnă
  2. Tendințele modei surorilor de iarnă
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover