TikTok VSCO Fete on Prinxy

Te joci TikTok VSCO Fete pe Prinxy

Povestea jocului TikTok VSCO Fete

Jocul TikTok VSCO Girls vine să completeze seria noastră exclusivă de jocuri TikTok gratuite și vouă, doamnelor, o să vă placă! Acesta spune povestea a doi BFF care au decis să încerce o tendință de modă colorată, care este destul de populară pe TikTok în aceste zile. Și voi, fetelor, sunteți invitate să le ajutați. Joacă online jocul TikTok VSCO Girls dress-up pentru fete pe Prinxy.app și transformă aceste prietene în fete VSCO din viața reală!

Dar înainte de a începe cu această provocare de transformare totală, să ne întâlnim cu fetele. Una dintre ele este superba Arya. Este o rebelă la suflet, o fană a muzicii rock și iubește moda gotică. În garderoba ei, puteți găsi haine în negru, piele și accente metalice, dar pentru transformarea ei totală, i-am pregătit o garderobă pentru fete, guvernată de nuanțe nude, alb și negru. A doua fată este Violet. Ea este o fată tocilar frumoasă care este dispusă să iasă din zona ei de confort și să surprindă pe toată lumea cu o privire uluitoare. Ea primește o garderobă pastel nou-nouță în acest joc de îmbrăcare pentru fete. Deci ești gata să începi cu jocul nostru exclusiv de modă pentru fete?

Prima care a descoperit abilitățile tale uimitoare de stil este fata noastră rock Arya. Puteți începe procesul de transformare ocupându-vă de aspectul ei de machiaj. Fetele VSCO preferă machiajul tradițional, care include puțin fond de ten, creion de ochi, rimel și nuanțe naturale de ruj. În VSCO nostru   joc de machiaj , am pregătit o selecție de nouă nuanțe unice pentru fiecare categorie enumerată mai sus, iar vestea bună este că le puteți amesteca după cum doriți. După ce ți-ai exprimat abilitățile de artist de machiaj, poți continua și alege ținuta Aryei. Privește selecția impresionantă de crop tops, pantaloni scurți, pantaloni de jogger, jachete din denim și hanorace și creează o ținută uimitoare pentru drăguța noastră fetiță VSCO. Ești pregătit pentru mai mult?

Atunci haideți să vedem ce aspect VSCO puteți crea pentru fata noastră adorabilă geek. După ce ai creat un machiaj strălucitor pentru Violet-ul nostru, poți trece la următorul nivel al acestui joc de modă și poți să te uiți și prin noua garderobă a lui Violet! Culorile pastelate, hainele din tie-dye, piese din denim, o selecție impresionantă de flacoane hidro și accesorii colorate de scoici domină noul dulap VSCO al lui Violet. Răsfoiește-le pe toate și creează propria ta versiune a unei ținute pastelate pentru frumoasa Violet. Pentru a completa noul look al lui Violet, selectați o pereche de Vans care să se potrivească și o nouă coafură.

Apoi, faceți o fotografie a creației dvs. și partajați-o prietenilor. Distrați-vă de minune jucând jocul TikTok VSCO Girls pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri TikTok de la Prinxy.app:

  1. E-girls Transformare
  2. Tendințe TikTok: Bloc de culoare
  3. Tendințe TikTok: Moda pentru iubit