Oh, Gotul meu on Prinxy

Te joci Oh, Gotul meu pe Prinxy

Povestea jocului Oh, Gotul meu

Vremea vrăjitoriei moderne a sosit în sfârșit - și ne place. Noul nostru joc de îmbrăcăminte pentru fete, Oh My Goth , vă va învăța totul despre tendința fantastică și mistică a modei capricioase, care face ca TikTok.

Deci ți-ai dorit vreodată să fii got, dar nu ai știut niciodată de unde să începi? Nu trebuie să fii membru al clubului sau să ai unghii negre, sau să porți pelerină. Jocul de modă Oh My Goth arată că există multe moduri de a-ți exprima stilul gotic. Inspiră-te din această nouă tendință care a apărut în urma coliziunii dintre stilurile gotice și capricioase. Acesta îmbină coduri din stilul gotic al anilor 80 cu evaziuni suprarealiste inspirate din basme și întunericul cinematografic. Tendințele modei gotice, grunge și gothfied nu trebuie să fie limitate la străzi, de aceea suntem aici pentru a vă învăța totul despre estetica lor și cum să le integrați în garderoba dumneavoastră. Ești gata să explorezi partea întunecată a modei?

Alege-ți ținuta capricioasă preferată pentru fata noastră cool Arya. Să începem să răsfoim selecția ei largă de haine whimsigoth în timp ce jucați acest joc distractiv de modă online pe Prinxy.app. De la topuri decupate cu corset și bluze largi cu broderii delicate, pantaloni negri din dantelă și fuste până la rochii strălucitoare și maiestuoase cu mâneci clopot, poți alege ținuta ta preferată cu care să o îmbraci. Completați ținuta câștigătoare cu cercei cu lună, o pălărie mare și o geantă crocket. Ești pregătit pentru mai mult?

Fiind o femeie inspirată de tendințe, Violet știe totul despre îmbrăcarea în afara cutiei. Garderoba lui Chicster variază de la îndrăzneț și negru la roșu închis și jucăuș, cu o notă de vibrații gotice întunecate care surprind esența stilului ei unic de modă. Aspectul ei semnătură este ușor de reprodus, adăugând accente capricioase ținutelor tale business casual sau cu o rochie neagră din piele și cercei cu lanț pentru o seară la club. Este al doilea model al nostru din jocul nostru de îmbrăcăminte goth, așa că asigură-te că alegi ceva remarcabil pentru ea.

Nu în ultimul rând, o avem pe Lina. Este o adevărată prințesă goth, ceea ce înseamnă că îi place să poarte piese negre și din piele, dar are și o latură de fetiță. Prin urmare, vei găsi câteva piese vestimentare colorate și imprimeuri anime în garderoba ei. Alegeți din tot ce este disponibil în jocul nostru TikTok pentru a o îmbrăca pe Lina. Pentru un look complet #fairycore, îndrăznește să arunci o privire la opțiunile de machiaj întunecat disponibile în jocul nostru de machiaj gotic pentru fete.

Distrați- vă de minune jucând jocul de îmbrăcăminte Oh My Goth online pe Prinxy.app !

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Moda   de Prinxy.app:

  1. Moda urbană TikTok
  2. E-girls Transformare
  3. Tendințe TikTok: Moda pentru iubit