Tendințe TikTok: Bloc de culoare on Prinxy

Te joci Tendințe TikTok: Bloc de culoare pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe TikTok: Bloc de culoare

Există o nouă provocare de modă care face furori pe TikTok și am adus-o și pe Prinxy.app! Se numește șapte zile de bloc de culoare și vouă, doamnelor, o să vă placă! Nu aveți încredere în cuvintele mele, începeți cu TikTok Trends: jocul de îmbrăcăminte Color Block pentru fete și fiți gata să aflați mai multe despre această provocare de modă distractivă și plină de culoare!

„Șapte zile de bloc de culoare” provoacă tinerele fashioniste să adopte 2-3 culori uni în ținutele lor zilnice. Frumusețea ținutelor color block este că îți provoacă la maximum creativitatea și simțurile modei. Când creezi ținute pentru această provocare de modă, trebuie să pui cap la cap nuanțe care sunt considerate opuse pe roata culorilor și apoi să le accesorizezi în consecință. În timp ce joci jocul nostru exclusiv de îmbrăcăminte , sarcina ta este să ajuți această frumoasă influență să creeze ținute îndrăznețe pentru cele șapte zile de provocare de modă color block. Ea are o agendă încărcată săptămâna aceasta și, uneori, veți găsi o provocare să urmați regulile acestei provocări de modă. Ești gata să o începi?

Atinge butonul de redare, alătură-te lui Sophie în acest joc TikTok gratuit pentru fete și pregătește-te pentru o săptămână plină de ținute îndrăznețe în culori îndrăznețe. Prima provocare este să o ajuți pe Sophie să-și amestece hainele de birou în regulile de blocare a culorilor. Din fericire, aveți o mulțime de opțiuni din care să alegeți, așa că ar trebui să găsiți look-ul perfect pentru ea. Așadar, parcurgeți toată selecția ei de jachete de costum, cămăși, fuste creion și pantaloni de costum, amestecați-le și asortați-le după cum doriți și veniți cu o ținută unică de birou în verde și albastru sau în galben, albastru bebeluș și roz. Nu uitați să accesorizați înainte de a trece la următoarea provocare.

Este deja marți, iar Sophie trebuie să participe la niște cursuri de management. Revenirea pe holurile universității este o oportunitate pentru fata noastră de a-și purta din nou fustele plisate, dar de data aceasta o va face în blocuri de culoare. Împerechează-ți fusta plisată preferată cu un crop top în roșu aprins sau verde neon și apoi pune-o să încerce unele dintre acele rochii și salopete minunate înainte de a alege aspectul final de școală. Un rucsac și agenda unei fetițe ar completa perfect aspectul ei șic de școală, așa că nu uitați să alegeți și câteva accesorii pentru doamna noastră de aici. Continuați să jucați jocul nostru de îmbrăcăminte TikTok cu următoarea provocare. Crezi că ai putea crea o ținută sport la modă pentru tânăra Sophie?

Blocurile de culoare funcționează de minune și în look-urile casual și romantice și vei descoperi că pe măsură ce o ajuți pe Sophie să-și pună cap la cap o ținută colorată pentru plimbarea ei de joi prin mall și apoi un look romantic de fetiță pentru întâlnirea ei. Garderoba casual a lui Sophie este guvernată de cele mai frumoase rochii pe care le-ați văzut vreodată, așa că nu ezitați să o rugați să le încerce pe toate. Alege-ți preferatul cu care să o îmbraci și apoi accesorizează-ți preferatul cu bijuterii din plastic și ochelari șic. În garderoba romantică a lui Sophie, vei găsi o mulțime de piese vestimentare roz și roșu foc, dantelă, volane și fundițe jucăușe. Amestecă-le frumos cu bijuterii statement și creează o ținută care să-i impresioneze întâlnirea.

Ești pregătit pentru încă ceva? Am păstrat ce e mai bun pentru sâmbătă. Are un eveniment pe covorul roșu, iar tu va trebui să fii cu adevărat creativ cu această a șasea provocare de modă din jocul de modă TikTok Trends: Color Block ! Amestecă și potrivește blocurile de culori pentru a obține o ținută elegantă de covor roșu, apoi aranjează-i părul și înfășoară-o cu bijuterii aurii. Bravo, doamnelor! Atingeți balonul de duminică de lângă pentru a finaliza această provocare distractivă de șapte zile de bloc de culori.

Distrați-vă de minune jucând jocul TikTok Trends: Color Block pentru fete online la Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri TikTok de la Prinxy.app:

  1. Transformarea E-Girls
  2. Ce aș purta dacă aș fi...
  3. Tendințe TikTok: Moda pentru iubit