Stil de viață nou: minimalism on Prinxy

Te joci Stil de viață nou: minimalism pe Prinxy

Povestea jocului Stil de viață nou: minimalism

Este începutul unui nou an, iar prințesa Cenușăreasa a decis să experimenteze un nou stil de viață. În 2021, Ella vrea să devină minimalistă, iar tu o poți ajuta! În acest nou joc de curățare pentru fete numit New Lifestyle: Minimalism , o ajuți pe una dintre prințesele tale Disney preferate să înceapă o sesiune majoră de ordonare și să scape de aglomerație. Ești gata să descoperi ce este nevoie pentru a deveni minimalist?

Stilul de viață minimalist este să trăiești doar cu lucrurile de care ai nevoie. A fi minimalist are multe beneficii practice pentru viața ta. Costă mai puțin, necesită mai puțin timp și energie pentru a-ți menține stilul de viață și, de asemenea, aduce mult timp liber pentru a te concentra pe pasiunile tale cele mai adevărate. A deveni minimalist începe cu o decizie simplă și o sesiune majoră de curățenie și, împreună cu prințesa Cenușăreasa, puteți descoperi dacă un stil de viață minimalist este pentru dvs. Începeți cu noul stil de viață: minimalism, pentru ca fetele să afle!

Camera Cenușăresei este o mare mizerie. Există multe piese vestimentare și produse de machiaj împrăștiate pe toată podeaua. Ea a cumpărat toate aceste lucruri din diferite motive. Erau în vânzare, erau în tendințe, sau ea credea că îi vor aduce atât de multă fericire. Dar este timpul să scăpăm de lucrurile care nu-i stârnesc bucuria. Inspirat de metoda de curățare Marie Kondo, această primă sesiune de curățare pe care urmează să o începeți vă va învăța cum să selectați piesele vestimentare și accesoriile care vă plac cel mai mult. Mai puțin este mai mult cred minimalistii, așa că voi fetele nu ar trebui să uitați că numărul de articole pe care trebuie să le păstrați este limitat. Alege cu înțelepciune! Răsfoiți prin teancul de haine și selectați rochiile pe care doriți să le păstrați și apoi 6 ținute din două piese, de asemenea! Apoi, aruncați o privire prin varietatea mare de pantofi cu toc înalt, genți și bijuterii și selectați șase din fiecare categorie. Odată ce garderoba lui Ella este în perfectă ordine, puteți merge mai departe și îmbrăca-o în piesa de îmbrăcăminte preferată dintre toate cele pe care le-ați ales.

Sunteți gata să descoperiți mai multe despre stilul minimalist al modei? Apoi continuați să jucați jocul nostru de îmbrăcat cu temă minimalistă! Un principiu major definește moda minimalistă: păstrați-o simplă! Simplifică formele, o mică selecție de culori și unele elemente cheie care trebuie să aibă o vor ajuta pe Ella să iasă în evidență într-un #ootd simplu, dar atât de chic. Răsfoiți prin selecția de cămăși albe, pantaloni drepți, fuste creion, rochii fit și flare, rochii cămașă, trench-uri de cămilă și alegeți ținuta care vă place cel mai mult pentru a o îmbrăca. Alegeți o pereche de cizme de piele sau câteva sandale negre simple, apoi răsfoiți și selecția ei de accesorii. Bijuteriile supradimensionate aurii și argintii, ceasurile de designer și mini-gențile sunt accesoriile cheie care vor adăuga un pic de eleganță ținutei simple a Ella, deci alegeți-le pe cele care completează cel mai bine ținuta aleasă. Bună treabă, doamnelor!

Cu garderoba configurată și o ținută minimalistă, prințesa Cenușăreasa este acum gata să facă față celei de-a doua sesiuni de curățenie de pe lista ei de sarcini. Apoi, o puteți ajuta să își organizeze și trusa de machiaj. Trageți și plasați produsele de machiaj în carcasa potrivită, apoi pregătiți-vă să vă puneți la încercare abilitățile de machiaj. Următoarea etapă a jocului dezvăluie un joc de machiaj gratuit pentru a crea un aspect de machiaj minim pentru fata ta Disney preferată. Există câteva hacks pe care Cenusareasa le știe cu privire la aspectul minimal al machiajului, așa că voi fetele sunteți mai bine pregătiți să furați câteva trucuri dacă doriți și să purtați semnul ei machiaj „fără machiaj”. Mai întâi, asigurați-vă că utilizați culori neutre, cum ar fi bej, alb, violet pal, roz deschis pentru fardul ei de ochi. Apoi, aplică o fard de obraz cu piersici pe obraji, rujuri la alegere și apoi termină aspectul de machiaj minimal al Ella cu niște rimel negru.

Încă o provocare! Faceți-vă cu următoarea sarcină de decorare și ați parcurs toți pașii tranziției Cenușăresei la stilul de viață minimalist. Acum trebuie să își redecoreze camera de zi, iar aici vă puteți dovedi abilitățile de designer de interior. Parcurgeți o mare varietate de decorațiuni disponibile în culori pământii și indicii aurii și alegeți preferatele dvs. pentru a decora camera de zi a Cenușăresei într-un stil minimalist. Bravo, doamnelor!

Distrează-te minunat jucând jocul New Lifestyle: Minimalism online la Prinxy.app

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri Stil de viață ar trebui să verificați:

  1. Stilul de viață de fitness al lui BFF
  2. Fotograf Ellie Lifestyle
  3. Celebrity Glamorous Lifestyle