Coafuri împletite TikTok on Prinxy

Te joci Coafuri împletite TikTok pe Prinxy

Povestea jocului Coafuri împletite TikTok

Bună ziua, creatori de tendințe TikTok! Vrei să încerci câteva coafuri noi care sunt super populare pe TikTok ? Avem jocul perfect pentru tine! TikTok Braided Hairstyles este un joc de păr tematic care prezintă unele dintre cele mai tari coafuri împletite de pe TikTok. Joacă azi!

Dar înainte de a începe, permiteți-mi să vă spun mai multe despre asta! Acest nou joc de coafură prezintă cele mai tari coafuri împletite de pe TikTok. În acest joc, vei transforma două dintre look-urile fetelor tale Clony preferate, Regina și Kiki, creându-le coafuri împletite preferate. Cine este pregătit pentru o nouă coafură? Ce zici de șase?

În primul rând, poți alege între două personaje, Regina și Kiki. Apoi, puteți alege dintre șase coafuri uimitoare care au fost concepute de stilistul TikTok Brian. Vedeți împletiturile olandeze, împletiturile senegaleze, coada de cal al zeiței cu împletitură jumbo, împletiturile cutie, cocurile spațiale împletite și împletiturile de coroană pe care personajele noastre, Kiki și Regina, le poartă în acest joc de păr ! Apoi, vei continua prin a spăla părul personajului ales. Odată ce este curățat, vei ajunge la partea bună: coafarea părului! Veți face acest lucru în câțiva pași simpli. Urmați instrucțiunile lui Brian și veți fi bine. După aceea, îl puteți accesoriza alegând niște cleme sau panglici grozave. De asemenea, poți schimba culoarea părului pentru a-l face unic al tău!

Apoi îmbrăcați-o pe Regina sau Kiki cu îmbrăcăminte și accesorii elegante pentru a se potrivi noului lor aspect. Răsfoiește selecția lor largă de crop-top-uri, tricouri legate în față, jachete de costum sau body din bumbac imprimat și alege-le pe cele cu care îți place cel mai mult să le îmbraci pe fete în timp ce continui să joci online.   joc de îmbrăcăminte pentru fete. Apoi, împerechează ținuta aleasă cu accesorii statement, cum ar fi coroane de flori, lanțuri multistratificate, cercei și pierce.

Distrați-vă de minune jucând Coafurile împletite TikTok online la Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de păr de la Prinxy.app:

  1. Coafuri de absolvire
  2. Haley încearcă bucle fără căldură
  3. Transformarea Billie Blonde