Moda Curcubeu Mândrie on Prinxy

Te joci Moda Curcubeu Mândrie pe Prinxy

Povestea jocului Moda Curcubeu Mândrie

Este Luna Internațională a Mândriei și, pentru a-și demonstra sprijinul pentru comunitatea LBGTQ+, șase dintre Prințesele tale Disney preferate vor avea culoarea curcubeului pentru întreaga lună. Cu hainele potrivite alese și accesorii colorate, aceștia vor participa la Pride Parade și ești invitat să-i ajuți să o facă cu stil. În jocul de îmbrăcăminte Pride Rainbow Fashion pentru fete, le ajuți pe fete să aleagă ținute de culoarea curcubeului pe care să le poarte la viitoarea Paradă a Mândriei. Ești pregătit pentru asta?

Iunie este Luna Mândriei, când comunitățile LGBT din lume se unesc și sărbătoresc libertatea de a fi ele însele. Mărcile de îmbrăcăminte, atât mari cât și mici, se concentrează pe curcubeu pentru a-și arăta sprijinul în timpul lunii Mândriei, iar toți cei din afara comunității LGBT sunt bineveniți să se alăture sărbătorilor. În acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete, te alături a șase fete Disney care doresc să participe cu stil la parada Mândriei și trebuie să le ajuți pe toate să aleagă o rochie minunată sau o ținută șic în timp ce le răsfoiești de culoarea curcubeului. dulap pentru haine! Deci, să începem și să întâlnim cele șase fete care susțin comunitatea LGBT.

Surorile Frozen, Rapunzel, Tiana, Merida și Moana sunt cele șase prințese care abia așteaptă să renunțe la rochiile lor regale și să le înlocuiască cu rochii de culoarea curcubeului și accesorii statement. În acest joc de modă gratuit , există o culoare reprezentativă pentru garderoba fiecărei fete și, pentru a o descoperi, ești provocată să avansezi de la o unitate la alta. Pregătește-te să descoperi selecția noastră impresionantă de rochii de vară, topuri cu flori, pantaloni scurți, fuste și blugi în timp ce îmbraci fiecare fată Disney într-o nuanță strălucitoare, inspirată de culorile curcubeului. Amestecă și potrivește piesele tale de îmbrăcăminte preferate în ținute uluitoare de mândrie și apoi accesorizează pur și simplu ținuta câștigătoare cu o coafură de vară, accesorii colorate, bentițe florale și un steag în dungi. Apoi, faceți o fotografie a creației dvs. și partajați-o prietenilor! Împărtășește dragostea!

Distrați-vă de minune jucând jocul Pride Rainbow Fashion pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri cu prințese de la Prinxy.app:

  1. Prințese Exploratoare spațiale
  2. Schimb haine prințeselor
  3. Escapada prințeselor pe plajă