Concursul internațional de frumusețe regală on Prinxy

Te joci Concursul internațional de frumusețe regală pe Prinxy

Povestea jocului Concursul internațional de frumusețe regală

Prințesele din întreaga lume participă la Concursul Internațional de Frumusețe din acest an. Ultima bătălie de modă are loc astăzi, iar cei patru finaliști au nevoie de ajutorul tău pentru a se pregăti corespunzător pentru ea! Vrei să-i ajuți? Jucați jocul de îmbrăcăminte pentru fete online Royal International Contest pentru fete online pe Prinxy.app și ajutați fiecare prințesă să aleagă cea mai rafinată rochie și să vă bucurați de un spectacol uimitor de talente.

Scopul fetelor este să devină cât mai frumos posibil în doar câteva ore. Pentru a face acest lucru, vor trebui să meargă la cumpărături pentru rochii de designer, bijuterii și pantofi eleganți. Dar mai întâi, să ne întâlnim cu finaliștii în acest joc online de fete pentru prințese. Avem regina Elsa care reprezintă Norvegia, Cenușăreasa din Franța, Moana reprezintă SUA și frumoasa Jasmine din Iran. Acum, că știi cine sunt clienții tăi astăzi, poți începe distracția și vezi ce înfățișări uimitoare le poți pune la dispoziție în timp ce te uiți prin dulapurile lor rafinate.

În acest joc online de îmbrăcat, poți alege dintr-o mare varietate de rochii. Există rochii imprimate cu flori care sunt perfecte pentru un aspect minunat și există, de asemenea, rochii elegante de seară potrivite pentru un aspect mai plin de farmec. Răsfoiți-le pe toate și selectați-o pe cea care vă place cel mai mult pentru fiecare fată. Odată luată decizia principală, le puteți completa aspectul cu coafuri elegante și accesorii potrivite. Încercați diferite stiluri pentru fiecare fată și nu vă opriți până nu le ajutați pe prințese să își atingă obiectivele.

Distrează-te minunat jucând jocul International Royal Beauty Contest pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a naviga prin toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Dacă îți place acest joc, poți încerca și alte jocuri Princess prin Prinxy.app:

  1. Pinup Printese
  2. Prințesa Patrie
  3. Cel mai bun Mega Dressup-Seasons